Impreuna putem schimba LUMEA!

1451 de CARTI DONATE Scolii Gimnaziale din Rosia!

Asociatia Piticot a fost prezenta, vineri, 04 mai 2018 la Scoala Gimnaziala din ROSIA, pentru a preda cartile primite prin donatie de la sponsorii si partenerii implicati in cadrul acestui proiect extraordinar: „DONAM CARTI! Faurim VISE pe taramul REALITATII … incarcam suflete cu SPERANTA in BINE!”
Biblioteca scolara a acestei institutii de invatamant s-a imbogatit cu peste 1400 de carti si planse diverse, volume oferite prin implicarea Asociatiei PITICOT impreuna cu partenerii dedicati ai acestui proiect!

La eveniment au fost prezenti elevi, atat din ciclul primar cat si din cel gimnazial, dar si dascalii lor, toti bucurandu-se de aceasta reusita.
Elevii au fost serviti cu dulciuri/sucuri, din partea sponsorilor implicati in acest proiect cultural.

Asociatia Piticot le multumeste pe aceasta cale oamenilor implicati, cu suflet mare: voluntarii Piticot, Dna Zoie Petrut (cadru didactic care a contribuit la sortarea cartilor conform varstei copiilor), compania SC Pan Food SRL din Sibiu care a contribuit cu 2000 lei pentru cumpararea a 108 carti si planse si Comanderia “Crisana” a Ordinului Cavalerilor Templieri care a sustinut financiar cumpararea dulciurilor si sucurilor pentru 170 de copii si au asigurat munca voluntara depusa in vederea asigurarii transportului catre Rosia!

Inca o data OAMENII au dat DOVADA de PROACTIVITATE, SPERANTA SI RESPECT pentru COPII – prezentul nostru de maine!

Imagini: https://www.facebook.com/asociatia.piticot/

Pentru informatii suplimentare:
Lavinia CATRINAR,
Tel: 0728.270.876