Un Paste Fericit pentru copiii Asociatiei Piticot

In perioada 13 martie – 06 aprilie 2017, Asociatia Piticot a desfasurat a patra editie a Campaniei Umanitare de Paste “Daruieste! Fii mai bun!”

La fel ca in anii anteriori, cei care s-au implicat in aceasta actiune au fost elevi ai unitatilor de invatamant din Oradea, dar si companii din tara. Asadar, au raspuns afirmativ la invitatia Asociatiei Piticot: cadrele didactice si elevii Eco Scolii Gimnaziale “Avram Iancu” Oradea, Liceului Teoretic “Lucian Blaga” Oradea, Scolii Gimnaziale “Octavian Goga” Oradea, GPP nr. 44 Oradea. De asemenea, s-a implicat companiile Pangram, Sanirom 93, Dacardi, Oradea Shopping City si angajati ai Comau Romania.

Cei mentionati au donat alimente, produse de curatenie a casei si igiena personala, imbracaminte, dulciuri si jucarii. Au fost ajutate peste 50 de familii din toata tara, pachetele ajungand, cu ajutorul sponsorului nostru Dragon Star Curier, in judete precum: Braila, Salaj, Ilfov, Buzau, Suceava, Prahova, Hunedoara, Timis, Vaslui, Iasi, Giurgiu, Cluj, Olt, Mures, Arges si bineinteles Bihor.

Asociatia Piticot multumeste tuturor celor care au participat activ in aceasta campanie, aducand zambetul pe fetele a peste 100 de copii.

 

Lasă un răspuns