Spectacolul umanitar de la Hotel Razvan a colectat donatii in valoare de 4400 lei

Spectacolul umanitar de la Hotel Razvan a avut loc pe 8 aprilie, prilej cu care Asociatia PITICOT si-a prezentat dorinta de a construi in vestul tarii un spital care va fi specializat pe Pediatrie si va asigura servicii medicale copiilor grav bolnavi din Romania, iar acestia nu vor mai fi nevoiti sa plece din tara pentru tratamente sau operatii care nu se pot realiza in Romania! In cadrul spectacolului Asociatia PITICOT a valorificat 13 tablouri care au fost realizate de copiii talentati si pasionati din Oradea. Sumele care s-au strans din valorificarea tablourilor si a donatiilor primite in cadrul evenimentului se cifreaza la 4400 lei.

Aceasta suma a fost distribuita astfel: 1300 LEI pentru copiii Gherghel Raul, Manuil Alexandra, Sere Sandrina si Traier Cristine de la Scoala nr. 16 din Oradea care au realizat in total 8 tablouri. Restul sumei a fost rezervata cazului Denisa-Rafaela Pantelie din Asociatia PITICOT. PITICOT a obtinut 18.360 de euro pentru Denisa care urmeaza a fi operata la inima in Clinica din Bergamo, Italia. Aceasta suma de 18.360 euro nu acopera costurile cu transportul Denisei si a mamei in Italia, nu acopera cazarea mamei in Bergamo, si nici costurile suplimentare ale operatiei.
Multumim in mod special doamnei Sanda Ladosi, domnului Vasile Seicaru, domnisoarei Natalia care impreuna au insufletit spectacolul si au impresionat audienta cum numai ei o pot face. Multumim in mod special Hotelului Razvan care a gazduit acest spectacol si ne-a sprijinit in mod deosebit cu organizarea lui si domnului Dorin Iulian David pentru efortul depus. Multumim foarte mult pentru sprijinul acordat Asociatiei noastre:

Grupului de companii Spectacular – care au mediatizat spectacolul in statiile de metrou si la 3 supermarket-uri; doamnei Liliana Mocanu; Sonorizatilive.ro – au furnizat sistemul de sonorizare pentru spectacol; goprint.ro – au imprimat toate afisele de care am avut nevoie pentru a mediatiza in print spectacolul; de asemenea, multumim tuturor sponsorilor si partenerilor nostri!

Lasă un răspuns