Si copiii familiei Siteri au dreptul la sanatate si educatie!

Asociatia Piticot apeleaza la oamenii cu suflet, pentru a spijini copii familiei Siteri, Renata de 4 anisori cu probleme la inima, sa poata sa aiba o copilarie sanatoasa si Elisei de 16 sa poata sa mearga din nou la scoala si sa primeasca educatia la care fiecare copil are dreptul. Orice este binevenit: alimente, jucarii, bani, imbracaminte etc.

Renata Siteri este un copil de 4 anisori si jumatate, avand 9 diagnostice, dintre care cele mai grave sunt: insuficienta cardiaca, hipertensiune pulmonara severa, tromboza atriala dreapta, fistula arteriovenoasa. In anul 2013 a suferit o interventie pe cord la Spitalul de Cardiologie III Copii din Targu Mures, medicii spunand ca mai necesita o operatie.

Renata locuieste impreuna cu mama sa, doamna Valeria si cu fratele sau in satul Cauaceu, judetul Bihor. Lipsa banilor, a determinat-o pe doamna Valeria sa-l retraga pe Elisei, baiatul sau de 16 ani de la scoala, dar si sa ia alimente si medicamente pe datorie pentru a-si hrani copiii si pentru a-i furniza Renatei tratamentul corespunzator.

Alocatia copiilor este mult prea mica chiar si pentru un trai de subzistenta. In momentul de fata, doamna Valeria a depus actele la DGASPC Bihor pentru a se stabili un grad de handicap pentru fetita sa.
Renata este un copil cu pofta de viata, ii plac povestile cu printi si printese, ii place sa coloreze si sa rezolve puzzle-uri. Isi doreste sa aiba o viata normala, sa rada si sa se joace cu ceilalti copii. Din pacate conditia ei medicala nu-i permite sa depuna mult efort, obosind si racind repede.

Printr-o vecina care a auzit de noi, doamna Valeria ne-a contactat cu speranta ca va putea sa razbata in zilele acestea de cumpana, pline de greutati. Siteri apeleaza asadar la Asociatia Piticot in speranta ca putem sa o ajutam cu alimente, imbracaminte, incaltaminte, jocuri, jucarii, bani, orice, pentru copiii ei. Acest lucru il vom putea realiza doar cu ajutorul dvs, a oamenilor cu inima deschisa si cu dorinta de a ajuta semenii.

Haideti sa oferim speranta acestor copii, mult prea greu incercati de problemele vietii si sa le dam sansa sa creasca normal si sanatos, iar Renatei, sa-i oferim SANSA LA VIATA!

Persoanele generoase care vor sa se implice in ajutorarea familiei Siteri pot face donatii in lei, in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar RO82BTRL00501205i98626XX – in LEI,  sau in Euro in contul RO57BTRL00504205i98626xx, ambele deschise la Banca Transilvania Oradea. Va rugam sa mentionati pe OP – pentru cazul Siteri Renata!
Persoanele care doresc mai multe informatii ne pot contacta la urmatoarele adrese: director@piticot.org sau lavinia@piticot.org si telefonic, la numerele: 0728.572.879 (Denisa Hora- Director Asociatia Piticot) si 0728.270.876 (Lavinia Catrinar – Presedinte Asociatia Piticot).

Firmele care doresc s-o ajute pe doamna Dumitru, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):
p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Mai jos puteti vizualiza ieirea din spital a Renatei!

Lasă un răspuns