Serban Petrisor-Adelin-Florin – a primit la nastere un diagnostic crud: cancer la ficat

Adelin Serban s-a nascut pe 18.10.2010 in Slatina, judetul OLT, cu o boala grava si cu mai multe diagnostice: atrezie de cai biliare extrahepatice. Ciroza hepatica decompesata portal si parenchimatos, laparotomie exploratorie cu biopsie hepatica, hidrecel drept (operat), malnutritie protein energica.

Adelin locuieste in Serbanesti, insa de 3 luni de zile este internat in Spitalul Fundeni impreuna cu mama lui, unde urmeaza un tratament de specialitate si asteapta sa creasca in greutate pentru a benerficia de un transplant de ficat. Adelin apeleaza la ajutorul nostru, al oamenilor cu suflet, pentru a primi mancarica speciala de care are atata nevoie pentru a creste in greutate, scutece si uneori medicamente.

Adelin isi doreste sa traisca, insa fara ajutorul nostru material si financiar nu va reusi! Pentru a putea beneficia de un transplant (mama este donatoare) aici in Romania are nevoie de multi bani, iar mamica nu are de unde sa-i procure.

“Imi doresc mult sa traiesc, sa va pot multumi tuturor celor care m-ati ajutat si v-ati rugat pentru mine”, Adelin Serban.

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr.
RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro,
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Serban Petrisor-Adelin-Florin! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org

Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Descarcare Contract de sponzorizare

Lasă un răspuns