S-au jucat si o fapta buna au realizat!

Inca o data elevii bihoreni demonstreaza ca pot face fapte bune si prin joaca!
Astfel, au spus “DA” evenimentului organizat de Asociatia PITICOT (Targul de Jucarii “ Piticot” aflat la prima editie) elevi din urmatoarele institutii de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr.1 Cheresig, Scoala Gimnaziala Nr.1 Lazareni, Colegiul National “Samuil Vulcan” Beius, Scoala Gimnaziala “Miron Pompiliu” Stei, Scoala Gimnaziala Nr.1 Santandrei si Scoala Gimnaziala Nr.16 Oradea.

Peste 350 de elevi s-au pregatit pentru acest eveniment, iar colegii lor si-au putut cumpara jucaria preferata.

Targul a fost supravegheat atent de profesorii coordonatori ai proiectului pe scoala, dar si de cadrele didactice implicate in activitate.

Evenimentul a avut dublu scop: strangerea de fonduri pentru copiii aflati in suferinta, respectiv dezvoltarea responsabilitatii sociale in randul celor mici. Acestia au invatat ca si prin joaca poti ajuta.

Aproximativ 2700 lei s-au strans in urma acestei activitati, drept pentru care Asociatia Piticot multumeste  cadrelor didactice pentru deschiderea catre astfel de actiuni, elevilor, dar si parintilor pentru suportul si sprijinul acordat copiilor lor prin implicarea acestora in proiectele derulate in institutia de invatamant.

Elevii au fost rasplatiti cu diplome de participare.

Detalii si imagini la: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Fondurile obtinute sunt directionate catre copii, beneficiari ai Asociatiei Piticot.
Feedback-ul pozitiv primit, incurajeaza Asociatia Piticot sa repete pe viitor aceasta activitate.

Lasă un răspuns