S-au implicat, au jucat si-au castigat

Sambata, 30 Mai 2015, a avut loc prima editie a Competitiei Sportive la Foltbal “Cupa Respiro” – team-building si responsabilitate sociala. Aceasta s-a desfasurat pe terenurile din spatele Liceului cu Prgram Sportiv “Bihorul”, partener al evenimentului.
6 companii au acceptat invitatia Asociatiei Piticot, de a participa la campionat.

Trofeul “Cupa Respiro” a fost castigat de echipa CELESTICA, urmata pe locul 2 de echipa celor de la PLEXUS si pe locul 3 de echipa SELINA. Locul 4 a fost ocupat de echipa RER ECOLOGIC, urmata de echipele JMI RO si de AUTO BARA.

Cele 3 cupe au fost oferite de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judeţului Bihor care a sustinut competitia si prin prezenta domnului Bogdan Axinte, inspector in prevenirea si combaterea criminalitatii.

Identificand un obiectiv comun, si anume ajutorarea copiilor aflati in dificultate, Fundatia “Mihai Nesu” a imbratisat initiativa Asociatiei Piticot; tocmai de aceea, domnul Vasile Balc, reprezentantul Fundatiei, a inmanat castigatorilor cupele si diplomele.

Sponsorizarile facute de catre companiile participante si donatiile venite din partea jucatorilor la fata locului merg catre fondul destinat Centrului Respiro “Piticot”, ce va gazdui pe o perioada temporara, copii cu dizabilitati grave din toata tara.

Asociatia Piticot multumeste sponsorilor Jysk, TehnoPrint, Depozitul de Tricouri, Trei G, Komfort Wood, Duran’s, Team Grand Sec, Serigrafica Oradea, Iohan, European Drinks si firmelor participante JMI RO, Celestica, Auto Bara, Selina, RER Ecologic si Plexus. De asemenea, aduce multumiri domului doctor Robert Bot si celor 2 arbitrii Maxim Daniel si Moza Marius, toti acestia participand pro bono. Sonorizarea a fost asigurata de Lucian Luca Sound

Echipele prezente si-au exprimat dorinta de a participa si la urmatoarele editii ale acestei cupe, lucru imbucurator pe Asociatia Piticot, deoarece companiile au inteles necesitatea existentei Centrului Respiro “Piticot”.

Alte imagini gasiti aici: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Lasă un răspuns