Responsabilitate Sociala si Team-Building in ORADEA

Responsabilitate Sociala si Team-Building in ORADEA

Sambata, 28 Mai 2016, a avut loc a II-a editie a Competitiei Sportive la Fotbal
“Cupa Respiro” – Team-Building si Responsabilitate Sociala.

Aceasta s-a desfasurat pe terenurile din spatele Liceului cu Program Sportiv “Bihorul”, partener al evenimentului.
4 companii (5 echipe) au acceptat invitatia Asociatiei Piticot, de a participa la campionat.

Trofeul “Cupa Respiro” a fost castigat de echipa companiei CELESTICA, urmata de echipa cu Nr. 2 a companiei MADRUGADA, iar pe locul 3 s-a clasat echipa cu Nr. 1 a companiei MADRUGADA.
Locul 4 a fost ocupat de echipa companiei VPK Packaging, urmata de echipa companiei COMAU.

Cele 3 cupe au fost oferite de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judeţului Bihor care a sustinut competitia, prin prezenta domnului Bogdan Axinte, inspector in prevenirea si combaterea criminalitatii.

Fondurile stranse in urma evenimentului (reprezentate de sponsorizarile facute de catre companiile participante si donatiile venite din partea jucatorilor la fata locului) sunt redirectionate  pentru infiintarea Centrului Respiro “Piticot”, ce va gazdui pe o perioada temporara copii cu dizabilitati grave din toata tara.

Asociatia Piticot multumeste sponsorilor: Izvorul Minunilor, Public Euroconsulting, West Fruta, Auto Bara, Constructorul Salard, Decathlon, Viva Pharm, Smartware, Mediabank si companiilor participante VPK Packaging, Celestica, Comau, Madrugada.
De asemenea, aduce multumiri doamnei doctor Bologan Liana si celor 2 arbitrii Sturz Raul si Belenesi Alex, toti acestia participand pro bono la competitie.
Sonorizarea a fost asigurata de Audioexpress.

Echipele prezente si-au exprimat dorinta de a participa si la urmatoarele editii ale acestei cupe, lucru imbucurator pentru Asociatia Piticot, deoarece companiile au inteles necesitatea existentei Centrului Respiro “Piticot”.
Mai multe imagini: https://www.facebook.com/asociatia.piticot/

Lasă un răspuns