Parteneri

Fara AJUTOR din partea unor oameni cu suflet, nu am putea duce la bun sfarsit proiecele care le avem, nu am putea sa ii ajutam pe acesti copiii, tocmai de aceea Asociat PITICOT a incercat sa atraga de partea sa cat mai multi parteneri si sponsori care sa ne faca misiunea mai usoara. Multumim tutror celor care contribuie la realizarea proiectelor desfasurate de PITICOT.

Asociatia PITICOT se bucura de Ajutorul urmatorilor Parteneri:

YourMarket

– Specialistul tau in e-commerce

YourMarket este un portal de comert electronic, creat special pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate in vanzarea on-line.

Web: www.yourmarket.ro

E-mail: marketing@yourmarket.ro

Tel: 0728.974.878

 

YourJobs

– Specialistul tau in cariera

YourJobs este un portal national de locuri de munca in toate domeniile de activitate. Aici este locul carierei tale.

Web: www.yourjobs.ro

E-mail: marketing@yourjobs.ro

Tel: 0728.974.878

 

Federatia Patronilor Bihor

Organizatie non-guvernamentala, apolitica, non profit, infiintata in anul 1991, cu statut si personalitate juridica proprie. Scopul este sa sprijine initiativa particulara si sa reprezinte interesele oamenilor de afaceri din judetul Bihor.

Web: www.fpb.ro

 

Ejobs

eJobs a aparut in anul 1999, fiind primul serviciu de recrutare online din Romania dar si din Europa de Est.

 

Din pozitia de lider al pietei de joburi din Romania, eJobs si-a asumat in cei peste 13 ani de activitate, misiunea de a oferi clientilor sai cele mai bune servicii si instrumente de recrutare, eficientizand procesul complex de identificare si selectie a viitorilor angajati.

Web: www.ejobs.ro

 

AfluAcum

Director Web pe domenii de activitate, Stiri, Forum, Jocuri online,

Presa, Curs Valutar, Horoscop, Lista Taxi pe judete, Telefoane utile.

web: www.afluacum.ro

 

Dani’s Corner

Coltul meu de lume unde scriu despre tot ce mi se pare un subiect interesant de discutat.

Web: http://daniblog.ro/

 

KidsShop

KidsShop – cel mai complex portal pentru parinti! Toate sortimentele de jucarii si hainute pentru copii, sfaturi pentru parinti si multe alte surprize!

Web: www.kids-shop.ro

 

BusinessWomanMagazine

Promoveaza succesul in business prin instrumente utile pentru viata profesionala si sfaturi in viata privata! Pentru femei de cariera.

Web: www.businesswoman.ro

 

Duran’s

Cu o prezenta pe piata din 1994, Duran’s are ca obiect de Activitate Publicitatea.  Proiecte: 24FUN.

Web: www.durans.ro

 

Jocuri cu masini

Web: www.jocuri-masini.in

 

Fish Smarty  – locul unde copiii invata in fiecare zi! Fish Smarty este un portal educational pentru copii cu varsta intre 3 si 9 ani cu nenumarate jocuri online si outdoor, labirinturi, pagini de colorat, benzi desenate si cate si mai cate.

Web: www.FishSmarty.com

 

TCE

TCE – parte a RTC Grup, cel mai mare grup de firme specializat in retail de pe piata românească – este unul din cei mai importanti furnizori nationali ce dezvolta servicii de curierat domestic si international, servicii postale, transport cargo, casa de expeditie, servicii logistice si de merchandising, reusind sa oferim solutii logistice complete pentru orice afacere.

Web: www.9339.ro

 

Auto Impuls

Sonorizari,lumini si entertainment pentru evenimente de clasa

Web: www.autoimpuls.ro

 

Hotel MAXIM, Oradea

Un hotel de lux situat central in vecinatatea pietonalei, si a celor mai importante atractii arhitecturale ale orasului Oradea.

Web: www.hotel-maxim.ro

 

NUTRIENT SOLUTIONS SRL

Nutrient Solutions se doreste a fi exponentul unui nou curent in ceea ce priveste solutiile de nutritie adaptate nevoilor pacientilor in patologiile speciale, de la intolerantele alimentare si malnutritie pana la nutritia in cancer si diabet.

Compania isi propune sa acopere acest domeniu destul de sensibil in abordarea terapeutica din Romania: suportul nutritional si dieta folosind suplimentele nutritionale si alimentele cu destinatie medicala speciala.

Web: www.nutrient.ro

 

GoPrint Media S.R.L.

GoPrint Media este un partener de incredere pe termen lung, avand capacitatea de a oferi o gama complexa de servicii tipografice si nu numai, raspunzand celor mai inalte standarde de calitate.

Web: www.goprint.ro

 

AUTOIMPULS

Evenimentele din viata voastra sunt prea valoroase pentru a fi incredintate unei persoane fara experienta. Dj-ii nostri stiu cum sa completeze evenimentele cu creativitate. Putem sa va alocam dj-ul cel mai potrivit pt dvs in functie de cerinte si muzica solicitata ( DJ specializati pe retro, traditional, modern – DJ club, DJ profesor de dans). In plus, suntem printre putinele firme care au contracte incheiate si licente de difuzare a muzicii cu casele de discuri (UPFR) si uniunea interpretilor ( CREDIDAM ), absolut necesare pentru functionarea in legalitate.

Web: www.autoimpuls.ro

 

AVITA

Modul de viata modern si ritmul rapid, in combinatie cu deteriorarea mediului ambiant si cu alimentatia nepotrivita au cerinte din ce in ce mai mari asupra aptitudinilor fizice si psihice ale fiecarui om. Compania Avita International® vine cu ideea de a oferi suplimente nutritive de inalta calitate si de valoare integrala. Sa ne facem viata mai buna!

Web: www.avitainternational.com/ro

 

Euromaidec Touring

Firma Euromaidec Touring este o societate comerciala cu raspundere limitata care a fost infiintata la data de 24 martie 2004.

Euromaidec Touring si-a inceput activitatea de transport cu un singur microbuz de 15+1 locuri dar cu dorinta ferma de a deveni un expert in transportul de persoane. Serviciile de calitate si cererea tot mai mare au dus la o crestere spectaculoasa a parcului auto care cuprinde in prezent 14 mijloace moderne de transport din care 2 autoturisme 4+1 locuri, 5 microbuze 15+1 locuri si 6+1 locuri, 1 microbuz de 19+1 locuri, 4 autobuze 45-50 de locuri, 1 autocar 31+2 locuri, 1 autcar de 45+1 locuri.

Succesul Euromaidec Touring nu se datoreaza intamplarii sau norocului ci are la baza multa munca, dedicare si o deosebita consideratie acordata clientilor.

Web: www.euromaidec.ro

E-mail: office@euromaidec.ro

Tel: 0-259-412-231

 

H.Essers

Furnizorul de servicii in

domeniul logistic, „H. Essers”, ofera solutii personalizate si integrate de transport si logistica in intreaga Europa.

  1. Essers detine in prezent 850.000 m² spatii de depozitare, un parc auto de 1.050 capete tractor si 2.200 remorci. Compania are un colectiv de peste 3.000 angajati, care isi desfasoara activitatea in 28 de unitati din 10 state din Europa de Vest si de Est. Pe langa sediul principal din orasul Genk (Belgia), H.Essers mai detine un al doilea sediu in Romania.

Web: www.essers.com/ro

Tel: 0-259-47 00 26

 

SC Profil Comert Expert Business SRL

Sub egida SC Profil Comert Business SRL se afla Hotel Razvan si Hotel Elizeu. Cele doua hoteluri gazduiesc cu profesionalism si respect oaspetii lor. Standardul ELIZEU inseamna: Excelenta in servicii – Legea noastra este calitatea – Initiativa – Zile in hotelul nostru care te invita sa revii – Eficienta – Unitatea echipei noastre in serviciul dumneavoastra.

Standardul RAZVAN inseamna: Rafinament – Amabilitate – Zile petrecute in hotelul nostru care te invita sa revii – Vointa si lucru in echipa – Ambitia de a va satisface dorintele – Naturalete si calitate in servicii.

Web: www.hotelrazvan.com

E-mail: rezervari@hotelrazvan.com

Tel: 021.320.01.73

Web: www.hotelelizeu.com

E-mail: rezervari@hotelelizeu.com

021.319.17.34/35

 

 

Selgros Cash&Carry Romania

Suntem unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc si detinem 19 maga- zine in Romania. Suntem apre- ciati in primul rand de clientii profesionisti, care gasesc in ma- gazinele noastre tot necesarul

pentru afacerea lor. Oferim zilnic un sortiment bogat si diversificat,

calitate inalta la preturi avan- tajoase si servicii excelente.

Cu alte cuvinte, solutii eficiente pentru afaceri profitabile.

Magazinele noastre functioneaza in sistem cash&carry, o forma de comert en-gros cu autoservire, pe baza de legitimatie, in care clientul isi alege produsele, le achita si le transporta la locul afacerii sale.

Fiecare magazin Selgros din Romania pune la dispozitia clientilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food si peste 17.000 de articole Non-Food.

Fiecare magazin dispune de parcare cu 500-700 de locuri, partial acoperite.

Magazinele Selgros sunt deschise zilnic de la ora 06.00 la ora 22.00, iar duminica de la 07.00 la 22.00.

Web: www.selgros.ro

E-mail: 149_SK@selgros.ro

Tel: +40 259.405.161

 

Hotel Ramada

La numai 2 minute distanta de centrul istoric al orasului, hotelul Ramada Oradea ofera facilitati de cazare si un centru de conferinte ultramodern, un restaurant a la carte, The Hub, care include un bar si o terasa generoasa, si Riserva, primul Wine Spa din Romania, care include alaturi de vinoterapii, o serie de facilitati precum Jacuzzi cu apa calda cu vedere panoramică.

Web: www.ramadaoradea.ro

www.riserva.ro                          FaceBook: Ramadaoradeahotel

Tel: 0359.403.333

 

CharityGift

Un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale.

CharityGift.ro este mai mult decat un nou proiect de responsabilitate sociala si altceva decat un magazin online

Web: www.charitygift.ro

 

Akuna

SCOPUL acestei companii este de a va furniza informatii in posesia carora veti fi capabili sa va aparati sanatatea proprie si pe cea a familiei dvs. de factorii nocivi ai civilizatiei si modului de viata actual!

prof.Florin Ganea

Web: www.alveo-romania.ro

www.akuna.net

 

Miki-Mini

Distribuitor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani.

Web: www.miki-mini.ro

 

Zona de Firme

Partenerul de afaceri al tuturor companiilor!

Web: www.zonadefirme.ro

 

SportulSalajean

Sportul Salajean – ziarul de sport al judeţului Sălaj!

Web: www.sportulsalajean.ro

 

ZIBO

Universul online al copiilor. 100% sigur pentru copii.

Web: www.zibo.ro

 

Info Bebe

Ghid EXCLUSIV pentru parinti si copii

Web: www.infobebe.ro

 

Muc cel Mic

Magazin pentru pitic

Web: www.muccelmic.com

 

KIDDY.RO

Magazin online

Web: www.kiddy.ro

 

Magazinul Copiilor

Magazin online

Web: www.magazinul-copiilor.ro

 

CALENDAR EVENIMENTE

“Creeaza viitorul impreuna cu noi”

Web: www.calendarevenimente.ro

 

HOPA-SUS

Magazin online produse bebelusi, copii, parinti

Web: www.hopa-sus.ro

 

EUROMUSIC – media solutions

EUROMUSIC România vă oferă o varietate nelimitată de muzică, iar prin ARCADIA ENTERTAINMENT GERMANY cele mai moderne colecţii de Efecte Sonore care împreună satisfac toate cerinţele industriei de FILM, TELEVIZIUNE, RADIO, ADVERTISING si MULTIMEDIA.

Web:www.euromusicro.eu

 

Portal Oradean

Web: www.oradea.net

 

Bene International

Firma Bene International s-a infiintat in anul 1992 si are ca activitate

de baza importul si comercializarea produselor electronice si tehnica de

calcul.

Web: www.bene.ro

 

DAW Studio

Studio de inregistrari profesional – productie, compozitie etc.

Web: www.daw.ro

 

ARHIPRINT, Oradea

Print de dimensiuni mari, atat pe hartie plain cat si pe hartie foto.

Web: http://arhiprint.co.cc/

 

Agentia TOGETHER ADVERTISING Doreste sa indeplineasca orice dorinta sau idee a clientului indiferent de materialul sau modalitate prin care trebuie realizata.Aceasta activeaza in sfera industriei publicitare si va poate oferi servicii si produse de calitate in cele mai avantajoase conditii. Convingeti-va de calitatea serviciilor noastre in domeniul tipariturilor (carti de vizita, fluturasi, brosuri, mape, postere, etc.), in domeniul gravurii (placi plexiglass, metalex, lemn, statuete, cutii) in sfera promotionalelor (instrumente de scris, brelocuri, accesorii birou, imbracaminte, umbrele, cani, ecusoane , portcard-uri), in categoria altor produse (cd-uri personalizate, insigne, mouse-pad-uri, pungi, etc.) ce tin de publicitatea indoor, cat si produse outdoor (schelete metalice, bannere, casete luminoase, printuri de mari dimensiuni ) ce va vor ajuta in promovarea firmei dumneavoastra.

Web: www.togetheradvertising.ro

 

Aquila

Un univers intre coperte

Web: www.aquilashop.ro

 

Agentia de Anunturi

 

www.agentiadeanunturi.ro

 

Agentia de Anunturi este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci – osim.ro

 

Prin intermediul web siteului www.agentiadeanunturi.ro aveti posibilitatea de a publica un anunt text sau video atat in cele mai importante cotidiene si publicatii de profil din Romania cu rubrica de mica publicitate, cat si in sute de siteuri de anunturi online romanesti.

Pentru cresterea vizibilitati in mediul online a ofertelor clientilor nostri, am configurat mai multe pachete de servicii de inscriere/promovarea in directoare web a web siteurilor de prezentare.

 

DRAGON STAR CURIER – Misiunea noastra este sa depasim asteptarile clientilor privind transporturile de bunuri si documentele lor oriunde pe teritorul Romaniei, furnizand cele mai sigure si eficiente solutii in domeniul distributiei si logisticii oferind valoare clientilor nostri. Web: http://curierdragonstar.ro/contact/

 

Radio Transilvania

Un radio cat toata Transilvania

Web: http://www.radiotransilvania.ro

 

Pensiunea Paris – cazare ieftina in Cluj-Napoca

Dacă doriţi cazare in Cluj Napoca, exista un loc unde aveţi posibilitatea de a petrece momente de neuitat într-o ambianţă intimă şi relaxantă. Fie că sunteţi în călătorie de afaceri, în vacanţă sau doar în trecere, prin intermediul eleganţei, ospitalităţii şi serviciilor unui colectiv tânăr, tot ce veţi dori la plecarea de aici va fi să reveniţi. Pentru a satisface cele mai exigente gusturi, acest loc vă pune la dispoziţie un confort deosebit.

Căutaţi preturi accesibile la cazare in Cluj Napoca? Le găsiti în acelaşi loc, la Pensiunea Paris, unde sunteţi bineveniti 24 de ore din 24.

Web: www.pensiuneaparis.ro

E-mail: office@pensiuneaparis.ro

Tel: 0-264-432003

 

Sfatul mamicilor

Sfaturi pentru mamici despre copii, sarcina, nastere, bebelus, fertilitate, educatie, sanatate, alimentatie, cariera.

Discutii intre mame despre copil si familie.

Web: www.sfatulmamicilor.ro

 

YVE

Citeste ultimele stiri mondene si afla ce au mai facut vedetele din Romania. Articole din lumea mondena si a modei, frumusete, relatii, diete de slabit si sfaturi medicale

Web: www.yve.ro

 

Transgor Logistik

Ofera clientilor sai solutii de logistica si transport rutier sigure si personalizate pentru diferite tipuri de marfuri in regim de grupaj (LTL), complet (FTL) sau exclusivitate!

Web: www.transgor.ro

Tel: 0040.332.146986

 

ADVOLUTION

Advolution este o agentie de publicitate, cu experienta in domeniu, care dezvolta afacerile clientilor sai intr-o maniera eficienta si convingatoare.

Web: http://advolution.ro/

E-mail: contact@advolution.ro

 

Asociatia Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor

Nascuta din pasiunea pentru sport de performanta, Asociatia Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza evenimente sportive, precum Oradea City Running Day prin care doreste sa implementeze o cultura a miscarii, un stil de viata sanatos, pentru fiecare om, indiferent de varsta, profesie, statut.

Web: www.oradeacityrunningday.ro/

E-mail: info@oradeacityrunningday.ro

Tel: 0741.616.399

 

Qbebe

Revista online pentru mamici si viitoare mamici, este site-ul de unde puteti afla informatii utile si de actualitate despre ceea ce inseamna a fi parinte si a avea o familie. Asadar, Qbebe va informeaza despre sarcina, nastere, dezvoltarea copilului, comportamentul mamei si al familiei, oferindu-va inclusiv consultanta in psihologia educationala. Daca doriti sa fiti mame informate si sa aveti copii frumosi si sanatosi, vizitati site-ul www.qbebe.ro/ si www.facebook.com/Qbebe.ro

E-mail: office@qbebe.ro

Tel: 0749.170.482

 

Hostel Formenerg

Situat in centrul Bucurestiuluim formenerg ofera locuri de cazare in hostelul propriu. Punand la dispozitie servicii de calitate si tarife accesibile, Hostel Formenerg este locul potrivit pentru vizitatorii Bucurestiului si nu numai.

Web: hostel.formenerg.ro

E-mail: rezervari@formenerg.ro

Tel: 021-306-99-24

 

Masterplast Romania

Prin produsele sale, Masterplast ofera solutii complete in domeni- ul termo si hidroizolarilor, al in- velitorilor pentru acoperis si al constructiilor usoare. Produsele sunt certificate TÜV si ISO, iar prin intermediul filialelor proprii si ale partenerilor, ajung atat pe piata europeana, cat si in afara acesteia. Compania isi dezvolta in mod constant tehnologiile de productie si isi largeste por- tofoliul de produse. Pe langa aceasta Masterplast este o com- panie responsabila din punct de vedere social, care manifesta grija si atentie fata de cei in nevoie.

Web: www.masterplastgroup.com

 

E-mail: masterplast@masterplastsrl.ro

Tel: 0259.465.456

 

Medipedia.ro

Dosarul de Sanatate are rolul de a imbunatati comunicarea cu furnizorii de servicii medicale si permite monitorizarea si evaluarea starii dvs de sanatate pe termen lung.

Web: www.medipedia.ro             E-mail: suport@medipedia.ro

Tel: 021.242.04.28

 

Pilkington Automotive Romania SA.

Pilkington Automotive Romania este un partener de incredere, avand capacitatea de a oferi o gama complexa si completa de parbrize si geamuri laterale precum si servicii de monatj ale acestora si nu numai, raspunzand celor mai inalte standarde de calitate.

Web: www.parbrize.ro             E-mail: cluj2@ro.nsg.com

Tel: 021.337.22.33