O mama striga de durere pentru copilasii ei!

O mama disperata ne cere ajutorul pentru a salva viata fetitei sale!

In doliu dupa moartea baiatului sau Ion, in suferinta pentru fiica Ionela cu tumoare la ficat si cu probleme cardiace grave, cu un sot care abuzeaza de alcool si recurge la violenta, doamna Dumitru din judetul Buzau este disperata.

Geta Dumitru a fost binecuvantata cu 5 copii (Marius, Georgiana, Costica, Ion si Ionela); doi dintre acestia fiind in evidenta medicilor, Ionela suferind de tumoare hepatica si Ion cu malformatie cardiaca congenitala. Anul acesta familia Dumitru a trecut printr-o suferinta enorma, pierzandu-l pe Ion, in urma unei operatii pe cord la Targu Mures.


O viata chinuita!
Chiar daca Marius si Georgiana sunt deja majori si pot sa aiba grija de ei, doamna Geta se zbate pentru Ionela de 14 ani, sa o mentina in viata si pentru Costica de 13 ani, incercand sa le ofere minimum necesar pentru subzistenta. Este insa dificil acest lucru in momentul in care sotul doamnei Geta a gasit bautura si violenta ca modalitati de a face fata problemelor. Pentru a-si procura bani pentru bautura, sotul doamnei Geta este in stare sa vanda orice, inclusiv alimentele pe care Asociatia Piticot le-a trimis pentru a avea ce pune pe masa. Ba mai mult, in imposibilitatea de a gandi rational, fiindu-i mintea incetosata de cantitatea mare de alcool, sotul doamnei Geta a luat la raspundere Asociatia Piticot pentru decesul lui Ion, o acuzatie evident nefondata.

O sansa la viata!
Solicitam asadar ajutorul vostru, al oamenilor cu inima deschisa si cu intelegere fata de asemenea probleme grave. Dorim, cu sprijinul vostru sa o scoatem pe doamna Geta si pe copiii ei, din mediul toxic in care traiesc si sa le oferim o noua viata, departe de scandal si vanatai, departe de teama permanenta cu care traiesc zi de zi. Dorim sa le oferim sansa de a trai normal si de a le fi respectate drepturile, cu care fiecare om se naste.

In momentul de fata, doamna Geta trebuie sa mearga cu Ionela la spital la Bucuresti, intrucat, in imposibilitatea financiara de a cumpara un tratament in valoare de 100 lei pe luna si din cauza traumelor psiho-fiziologice traite, starea fetitei se inrautateste zilnic. Pentru a se putea descurca pe perioada investigatiilor medicale, doamna Geta are nevoie urgenta de suma de 200 lei. Viata Ionelei depinde de acest lucru.

Asociatia Piticot nu doreste sa se opreasca aici. Suntem determinati sa ajutam aceasta mama cu doi copii in ingrijire, sa supravietuiasca, luptand pentru ea. Cautam astfel oameni care au posibilitatea sa ofere spre locuire, o incapere, un acoperis deasupra capului, oriunde in tara, doamnei Geta si copiilor sai, Ionela si Costica. Pentru acestia ORICE este binevenit!

Haideti sa oferim speranta acestor copii, mult prea greu incercati de problemele vietii si sa le dam sansa sa creasca normal si sanatos, iar Ionelei, sa-i oferim SANSA LA VIATA!

Persoanele generoase care vor sa se implice in ajutorarea familiei Dumitru pot face donatii in lei, in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar RO82BTRL00501205i98626XX – in LEI,  sau in Euro in contul RO57BTRL00504205i98626xx, ambele deschise la Banca Transilvania Oradea. Va rugam sa mentionati pe OP – pentru cazul Dumitru Ionela!
Persoanele care doresc mai multe informatii ne pot contacta la urmatoarele adrese: director@piticot.org sau lavinia@piticot.org si telefonic, la numerele: 0728.572.879 (Denisa Hora- Director Asociatia Piticot) si 0728.270.876 (Lavinia Catrinar – Presedinte Asociatia Piticot).

Firmele care doresc s-o ajute pe doamna Dumitru, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):
p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Lasă un răspuns