O fetita de numai sase saptamani are nevoie de ajutor, pentru ca inima ei sa bata in continuare

Desi s-a nascut in urma cu o luna si jumatate, micuta Lorena are inima bolnava. La data de 10 februarie 2012, Lorena a venit pe lume la Bucuresti, in prezent locuieste in Com. Ulmi (jud. Giurgiu), aducand bucurie in sufletele parintilor sai, oameni simpli, fara posibilitati financiare. Fericirea sotilor Radulescu nu a fost lunga. La numai cinci zile dupa nastere, acestia au aflat ca Lorena are o malformatie complexa la inima. Noua diagnostice (dextrocardie, atriu unic functional, concordanta ventriculo arteriala, discordanta atrioventriculara, atrezie valva pulmonara, hipoplazie artera pulmonara, cap larg, colaterale aorto-pulmonare largi, ventricul unic), cu nume mult prea complicate si efecte mult prea greu de suportat pentru un trup atat de mic, par sa-i fi pecetluit soarta Lorenei. Cu toate acestea, familia Radulescu este hotarata sa lupte pentru viata micutei. 

Trei operatii la Bonn

Lorena are nevoie de trei interventii chirurgicale in Germania. Casa de Asigurari de Sanatate va deconta tratamentul ei in Germania, cu exceptia cheltuielilor de drum (dus-intros) si ambulanta, de la aeroport la clinica din Bonn. Parintii nu au niciun venit si le este foarte dificil sa se descurce cu cheltuielile care urmeaza. Impreuna putem sa-i ajutam sa ajunga la clinica!

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Radulescu Lorena! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact: Dorel Puchianu: 0728.572.879; dorel@piticot.org

Lasă un răspuns