O familie cu sase copii are nevoie urgenta de alimente si de un carucior

Opt suflete traiesc de pe o zi pe alta, la Pitesti. Cel mai mic dintre copiii familiei Dragusanu s-a nascut in urma cu cateva zile, insa bucuria venirii sale pe lume este umbrita de griji, din cauza ca tatal copilului a ramas recent fara loc de munca. Acesta are deja o promisiune de job, insa doar cu incepere din luna mai, iar pana atunci familia pur si simplu nu mai are din ce sa supravietuiasca. In plus, cei opt traiesc in chirie si mai au de platit si facturile de intretinere. 

Primavara sperantei, dupa o iarna grea

Dupa ce au suferit de frig toata iarna, fara incaltaminte si fara imbracaminte adecvate, copiii Laurei Dragusanu sperau ca primavara le va aduce vremuri mai bune. Din pacate insa, situatia lor nu s-a imbunatatit. Cu toate acestea, in ciuda saraciei in care traiesc si a faptului ca trei dintre ei au probleme cu vederea, copiii au rezultate foarte bune la scoala si, cu putin ajutor din partea noastra, ar putea reusi sa-si continue studiile si sa-si croiasca un destin mai luminos decat cel al parintilor.

Ajutor

Persoanele care vor sa o ajute pe Laura Dragusanu si familia ei sunt rugate sa ne contacteze, prin e-mail la adresa: dorel@piticot.org sau telefonic, la numerele: 0728.572.879 sau 0728.270.876.

www.facebook.com/asociatia.piticot

Lasă un răspuns