Multumim SELGROS Cash&Carry Romania

Multumim SELGROS Cash&Carry Romania pentru sponsorizarea Campaniei „Cineva are nevoie de tine!”, care are ca scop strangerea de fonduri pentru copii grav bolnavi Amalia Popa si Iulia Pusztai. Fondurile stranse in cadrul Spectacolului Caritabil „Miss Crisana 2012”, ce va avea loc pe 23 august 2012 incepand cu ora 20.00 la Piscina Hanul Pescarilor vor fi donate parintilor celor doua fetite. Va asteptam cu drag!

Despre SELGROS Cash&Carry Romania
Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc si detine 19 magazine in Romania. Suntem apreciati in primul rand de clientii profesionisti, care gasesc in magazinele noastre tot necesarul pentru afacerea lor. Oferim zilnic un sortiment bogat si diversificat, calitate inalta la preturi avantajoase si servicii excelente. Cu alte cuvinte, solutii eficiente pentru afaceri profitabile.

Magazinele noastre functioneaza in sistem cash & carry, o forma de comert en-gros cu autoservire, pe baza de legitimatie, in care clientul isi alege produsele, le achita si le transporta la locul afacerii sale, pentru a le folosi ca si consumabile sau a le revinde.

Fiecare magazin Selgros din Romania pune la dispozitia clientilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food si peste 17.000 de articole Non-Food. Suprafata de vanzare standard a magazinelor noastre este de 10.000 de metri patrati. Fiecare magazine dispune de parcare cu 500-700 de locuri, partial acoperite. Magazinele Selgros sunt deschise zilnic de la ora 06.00 la ora 22.00, iar duminica de la 07.00 la 22.00.

Lasă un răspuns