Miracolul Craciunului, editia a II-a, Oradea-21.12.2012

Zeci de copii bolnavi si atat de saraci incat traiul de pe o zi pe alta reprezinta o problema de supravietuire vor simti anul acesta, pentru intaia data, „Miracolul Craciunului”. Asociatia Piticot, sprijinita de catre elevii si profesorii de la Liceul Don Orione si de la Scoala Gimnaziala nr. 16, il va aduce la Era Shopping Park pe Mos Craciun in carne si oase, cu ocazia spectacolului „Miracolul Craciunului” – un eveniment caritabil cu si pentru copii.Vineri, 21 Decembrie 2012, la orele 18.00, Mos Craciun, cu barba dalba si cu desaga incarcata cu daruri pentru cei mici, va ateriza direct de la Polul Nord – la Era Shopping Park. Elevii si profesorii de la Liceul Don Orione si de la Scoala Gimnaziala nr. 16 il vor astepta aici, cu cele mai frumoase colinde si cu cele mai originale felicitari de Craciun, realizate de manutele dibace ale micilor artisti coordonati de catre doamna profesoara Grad Anamaria, de la Liceul Don Orione.

Fiti mesagerii Mosului!

Toti bihorenii sunt invitati, cu mic cu mare, la spectacolul „Miracolul Craciunului”, pentru a simti bucuria Sarbatorilor de Iarna, dar si pentru a afla, nemijlocit, cata fericire poate aduce generozitatea, atat pentru cel care daruieste, cat si pentru cel care primeste. Persoanele care doresc sa ia parte la „Miracolul Craciunului“ pot veni la spectacol cu un cadou (orice, de la haine si alimente la jucarii) sau pot cumpara felicitarile realizate de catre elevi, toate incasarile stranse din vanzarea acestor creatii urmand sa fie donate Asociatiei Piticot, care ii va directiona catre beneficiarii sai. Persoanele inimoase pot face donatii si online, pe www.piticot.org. Pentru mai multe detalii referitoare la cum puteti veni in sprijinul copiilor grav bolnavi sau foarte saraci, va rugam sa ne contactati prin e-mail, la adresa dorel@piticot.org, sau prin telefon, sunand la numarul 0728.572.879.

Asociatia Piticot si copiii pentru care Craciunul nu a insemnat pana in acest an nimic mai mult decat un motiv in plus de tristete si de dezamagire va asteapta, cu drag, la spectacol – cu promisiunea unei seri magice.

Lasă un răspuns