Miracolul Craciunului, editia a 3-a in Oradea, Era Park Oradea, 19.12.2013, ora 18:00!

Craciunul este perioada magica din an cand toti oamenii sunt in Sarbatoare. Pregatirile incep din timp, iar darurile lui Mos Craciun pentru copii deja sunt impachetate. Mosul va trece pe la toti copiii, nu inainte insa de a verifica pe lunga lui lista, care au fost cuminti si care nu.

Mos Craciun va poposi direct de la Polul Nord la evenimentul caritabil “Miracolul Craciunului” organizat de Asociatia Piticot in parteneriat cu Era Shopping Park, in data de 19 decembrie de la orele 18:00.

El va veni incarcat cu cadouri pentru artistii, dar si pentru copiii din public. Speram ca Mosul va fi incantat de momentele artistice pregatite de corul de copii de la Liceul “Don Orione” din Oradea, coordonati de doamna profesor Nicoleta Arendas, de colinzile populare cantate de Popa Bianca, eleva in clasa a a VI-a la Scoala Gimnaziala nr. 11 Oradea, dar si de colinzile cantate de Sferle Flavia Alice, eleva in clsasa a-XI-a E,  la Liceul ”Aurel Lazar” Oradea.

Elevii Scolii Generale nr. 16 vor pune in scena un moment surpriza, iar trupa de balet de la Scoala de Arte ”Francisc Hubic” sub indrumarea doamnei profesor de coregrafie si dans Gavris Ramona vor crea un moment delicat prin dansul lor artistic. Finalul evenimentului va fi unul interactiv, intrucat personajele de basm de la Prietenii Veseliei au pregatit surprize pentru toti copiii, atat pentru spectatori, cat si pentru artisti. Suntem onorati sa o avem pe Craciunita de la Prietenii Veseliei, ca si gazda a acestui eveniment.

Speram ca feeria creata de Miracolul Craciunului sa reprezinte un prilej de fericire pentru cazurile din Oradea ale Asociatiei Piticot si pentru copiii de la Centru de Recuperare pentru Copii cu Dizabilitati Oradea.

 

Echipa Piticot,

 

Lasă un răspuns