Mattias, un baietel de numai sase ani, are nevoie de urgenta de un transplant de rinichi

Golimbiovschi Nicolae Benfrit Mattias avea numai cinci zile cand a suferit prima interventie chirurgicala pe rinichi. De atunci, baietelul a facut fata la peste sase operatii, insa acum se afla intr-un punct critic si are mare nevoie de ajutorul nostru. Trebuie sa fie supus unui transplant de rinichi, iar pentru acest lucru are nevoie de 17.000 de euro si, cel mai important, de un donator compatibil.
Golimbiovschi Nicolae Benfrit Mattias s-a nascut intr-o frumoasa zi de octombrie, in 2005, in judetul Suceava, prin cezariana. La cinci zile dupa nastere, baietelul a fost internat la spitalul Sfanta Maria din Iasi, unde a fost supus primei operatii la rinichi. La 4 luni a urmat o alta operatie, pentru ca trei luni mai tarziu sa se afle din nou pe masa de operatie. La prima aniversare, Mattias trecuse deja prin cea de-a patra operatie. Insa aceasta nu a fost ultima. La varsta de 3 ani a fost operat din nou, fiindu-i scos rinichiul stang,. De parca suferinta de pana atunci nu i-ar iar fi fost de ajuns, in timpul operatiei copilul s-a infectat, ceea ce a dus la aparitia unor noi complicatii. Sirul interventiilor a continuat si, inainte sa sarbatoreasca a cincea aniversare, a ajuns din nou pe masa de operatie, din cauza unei derivatii urinare continenta tip mitrofanoff doi.

Dati-i motive sa spere

Pana la varsta de sase ani, Mattias a trebuit sa treaca prin alte noi si noi interventii chirurgicale. Cu toate acestea, mai are puterea sa zambeasca si, mai ales, sa spere. Sa spere la ziua in care se va putea juca alaturi de alti copii, la ziua in care viata sa nu va mai fi un lung sir de operatii. Pentru ca visurile sale sa se transforme in realitate, Mattias trebuie ajutat. El are nevoie de un transplant de rinichi si de un donator compatibil. Potrivit estimarilor medicului care il trateaza la Iasi, familia Golimbiovchi are nevoie de peste 17.000 euro pentru aceasta interventie chirurgicala. Donati oricat, pentru ca fiecare leu conteaza!

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Golimbiovschi Nicolae ! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact: Dorel Puchianu: 0728.572.879; dorel@piticot.org

Lasă un răspuns