Kristen Coman, o fetita minunata greu incercata de boala

Scrisoare din partea lui Kristen, 20.02.2013!

Salut …. numele meu este Kristen… si va cer cateva secunde din timpul vostru pentru a va povesti despre mine. M-am nascut prematur (27saptamani)dintr-o sarcina gemelara iar din causa unei hemoragii cerebrale nici astazi la 5ani si 6 luni nu reusesc sa merg singura fiind diagnosticata tarziu cu tetrapareza spastica. Dupa diverse terapii farà prea multe rezultate am ajuns la un doctor care a mai operat cazuri ca al meu obtinund mari rezultate si dupa vizita efectuata in martie 2012 doctorul Allan  Strongwater de la o clinica din New York ne-a asigurat  ca daca vom face interventia chirurgica si riabilitarea pe o perioada de 4-5 luni acolo, voi reusi sa merg singura cu ajutorul unui baston. In urma consultatiei ne-a fost trimisa lista costurilor operatiei si a terapiei care din pacate totalizeaza 130.000$ mult peste puterile economice ale familiei mele. De aceea, va cerem ajutorul persoanelor care ma pot ajuta in indeplinirea acestui vis de a putea merge la fel ca sora mea geamana Evelin si ca ceilalti copii.

Pvestea lui Kristen!

Familia Coman Alexandru si Iuliana din Galati, sunt parintii a doua fetite gemene extrem de frumoase, Evelin si Kristen, nascute la data de 26,07.2007.

Fetitele s-au nascut prematur, la 26 de saptamani, avande greutatea de 1000 grame, respective 1100 grame. Dupa un an si doua luni, Kristen a suferit o hemoragie cerebrala, diagnosticul medicilor fiind tetrapareza-flasco-spastica ( paralizie cerebrala).

Dupa aflarea diagnosticului, parintii au dus fetita la Spitalul de neuropsihitrie din Sibiu, iar apoi a urmat proceduri de kinetoterapie la Galati impreuna cu alte tratamente medicamentoase.

Pe parcursul timpului, fetitele crescand, s-a observat diferenta dintre ele, faptul ca evolutia lor este diferita, una dintre ele fiind sanatoasa, iar cealalta luptandu-se cu aceasta boala chinuitoare. In special Kristen este foarte afectata vazand cum surioara ei geamana se poate juca si poate merge, ceea ce pentru ea este imposibil.

Kristen isi doreste sa fie la fel ca ceilalti copilasi sanatosi, sa se poata juca la fel ca si surioara ei, sa se poata bucura de viata. De aceea apelam la bunavointa dvs de a ajuta aceasta micuta fiinta si de ai aduce zambetul pe buze.

 

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr.
RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro,
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Kristen Coman! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org

Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Descarcare Contract de sponzorizare

Lasă un răspuns