In urma celei de-a 3-a editii Miracolul Craciunului!

Asociatia Piticot impreuna cu beneficiarii sai, Prietenii Veseliei, elevii Liceului Don Orione, Scoala Generala nr. 16 si Scoala de Arta „Francisc Hubic” au sarbatorit cea de a III–a editie a spectacolului de iarna Miracolul Craciunului!Bihorenii cu mic cu mare au participat ieri, 19.12.2013 de la ora 18:00 la Era Shopping Park Oradea la cea de a III–a editie a evenimentului Miracolul Craciunului!

Cei prezenti la eveniment au simtit magia sarbatorilor de iarna si au redescoperit si anul acesta, cate fericire poate aduce generozitatea, atat pentru cel care daruieste, cat si pentru cel care primeste.

Gasiti poze de la eveniment pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot


Magia acestei seri a fost garantata de iscusiti artisti, prieteni ai Asociatiei Piticot:
– cei 30 de elevi ai Corului Liceului „Don Orione” indrumati de dna prof. Arendas Nicoleta
– Andor Vanessa – eleva a Liceului Teoretic „Aurel Lazar”, care ne-a delectat privirile cu talentul sau la desen
– Toma Daria, o eleva ambitioasa si talentata din clasa I, care l-a intampinat pe Mos Craciun cu traditionala colinda „Mos Craciun cu plete dalbe”
– In sunet de zurgalai si fundal de colinde stramosesti, elevii clasei a IV-a C de la Scoala Generala nr. 16, au pus in scena piesa de teatru „Iata vine Mos Craciun!”, sub atenta indrumare a doamnei profesoare Hirte Maria.
– De asemenea, buna dispozitie a spectatorilor a fost asigurata si de Popa Bianca, eleva a Scolii Gimnaziale nr.11, dar si de Sferle Flavia – Alice, eleva atat la Liceului Teoretic „Aurel Lazar”, cat si la Scoala de Arta „Francisc Hubic” in anul I.Jovialitatea acestui eveniment a fost asigurata de catre bine cunoscuta animatoare Luluta (Corina Costrut) in calitate de prezentatoare, alaturi de poznasul spiridus, ambii de la Prietenii Veseliei.
Bucuria serii s-a materializat si pe fetele pictate ale copilasilor prezenti la eveniment, moment realizat cu ajutorul spiridusului lui Mos Caciun!

Dintre spectatori, 20 au fost norocosii castigatori ai tombolei asigurate de catre Carrefour.
Spectacolul s-a finalizat cu momentul artistic a gratioaselor balerine cu varste cuprinse intre 5–14 ani, pregatit de catre domnisoara profesoara Ramona Gavris de la Scoala de Arta „Francisc Hubic”.

Incantat de talentul si constiinciozitatea acestora, Mos Craciun a impartit daruri micutilor artisti, beneficiarilor Asociatiei Piticot si nu in ultimul rand copiilor de la „Casa Mugurasii”, Centrul de Recuperare pentru Copii cu Dizabilitati Oradea si Casa „Pasarea Maiastra”.

Sponsori
Asociatia Piticot aduce deosebite multumiri sponsorilor si partenerilor implicati in realizarea acestui eveniment: Era Shopping Park, Prietenii Veseliei,
Public Euroconsulting, Carrefour, Cofetaria Scala, Dragon Star, West Fruta, Unimar, Germino, Delaco, Olida, European Drinks, Hanul Pescarilor, Ideart, ovidan.ro, oradeahub.ro, evenimenteoradea.ro, bihorstiri.ro, crisana.ro, oradealife.ro, qbebe.ro, sfatulmamicilor.ro!

Lasă un răspuns