Impreuna suntem mai puternici

Fundatia LIFE 2008 si-a unit fortele cu Asociatia „PITICOT” pentru recompensarea copiilor cu rezultate deosebite la invatura de la Scoala Generala din Cheresig

Fundatia LIFE 2008 s-a infiintat in luna iulie 2008, si are ca obiective fundamentale infiintarea de unitati de ocrotire si asitenta sociala cu sau fara cazare pentru copiii abandonati, cu diferite dizabilitati, pentru bolnavi cronici si pentru varstnici. Fundatia LIFE 2008 isi propune acordarea unor ajutorare diferitelor categorii sociale, sprijinirea tinerilor si colaborarea cu autoritatile locale si dezvoltarea de proiecte impreuna cu acestea pentru promovarea si dezvoltarea intelectuala a tinerilor. Fundatia LIFE 2008 isi are sediul in str. Duiliu Zamfirescu nr. 4, Oradea.

Pe 22.10.2010, Fundatia LIFE 2008 impreuna cu Asociatia „PITICOT” au compensat succesul la invatatura al copiilor de la Scoala Generala din Cheresig, prin pregatirea a 40 de pachete cu alimente si reviste pentru tot atatia copii cu rezultate deosebite la invatatura.

Prin aceasta actiune, Asociatia „PITICOT” & Fundatia LIFE 2008 nu doreste sa ii sprijine doar pe copiii modesti, ci intentioneaza sa ii motiveze pe toti copiii sa obtina rezultate bune in Scolile si Liceele din Romania, pentru ca viitorul lor depind de aceste rezultate.

De asemenea, tot in cadrul acestei actiuni, Asociatia „PITICOT” si Fundatia LIFE 2008 au donat carti si reviste pentru biblioteca Scolii.

In final dorim sa le multumim tuturor sponsorilor care ne-au sprijit in aceasta actiune comuna. Cu ei aceste actiuni de a sprijini copiii modesti si pe cei cu rezultate bune la invatatura se transforma in realitate! Multumim in mod special Domnului Director Craciun Urs.

Multumim Partenerilor nostri: www.yourmarket.ro, Public Euroconsulting SRL, ASTOP Broker de Asigurare, SC Emantes Consulting SRL, SC Visual Art Media SRL, SOLUTIA Industry SRL – Oradea, Revista Noroceii, www.miki-mini.ro  (distribuitor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani), Poolcontrol – Oradea www.poolcontrol.ro si www.steven.ro  (design web, hosting).

Lasă un răspuns