Impreuna pentru un VIITOR STRALUCIT! 1092 de CARTI DONATE Scolii Gimnaziale din Calacea!

Asociatia Piticot a fost prezenta, miercuri, 20 aprilie 2016 la Scoala Gimnaziala Nr. 2 din Calacea, finalizand astfel Campania de Strangere de Carti pentru aceasta scoala, campanie ce s-a desfasurat in perioada 22 martie – 15 aprilie 2016, initiata fiind de Asociatia PITICOT!

Biblioteca scolara a acestei institutii de invatamant s-a imbogatit cu peste 1000 de carti, 716 volume oferite prin implicarea Asociatiei PITICOT, iar restul de 376 carti, stranse cu ajutorul Organizatiei Femeilor Liberale – BIHOR, partener in cadrul acestui proiect!

Mai multe imagini, aici: https://www.facebook.com/asociatia.piticot/

La eveniment au fost prezenti peste 150 de elevi, atat din ciclul primar cat si din cel gimnazial, dar si dascalii lor, toti bucurandu-se de aceasta reusita.
Elevii au fost serviti cu saratele, fursecuri si sucuri, din partea sponsorilor implicati in acest proiect cultural.
De asemenea, fiecare elev a primit si cate un pachetel cu dulciuri pentru a aduce un zambet curat pe o fata ingandurata.
Asociatia Piticot multumeste sponsorilor: Pepsi, Trei G, cu ajutorul carora au oferit un moment dulce copiilor.

Sponsorii si partenerii acestui eveniment sunt pe deplin felicitati si invitati in viitoare colaborari: Editura All, OFL Bihor, scriitorii Mihai Vieru si

Teodor Boglut, doamna profesoara Verisan Mariana, doamna doctor Birau Marieta, doamna Cristea Adriana, doamna Fetean Maria, domnul Leontin Sirb, familia Roman din Oradea, dar si elevii de la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” din Oradea.
Inca o data OAMENII au dat DOVADA de PROACTIVITATE, SPERANTA SI RESPECT pentru COPII – prezentul nostru de maine!

Pentru informatii suplimentare:
Anca Morar,
Tel: 0728.572.879

Lasă un răspuns