Frumusete pentru caritate, la Miss Iasi 2013!

Frumusete pentru caritate, la Miss Iasi 2013!

Frumoasele Moldovei se intrec in luna mai la Grand Hotel Traian Iasi, pentru marele titlu de Miss Iasi 2013. Xonia, Tudor Turcu si Cezar Dometi vor face spectacol, alaturi de dansatori profesionisti si artisti de body-painting.

Sub deviza “Frumusete pentru caritate”  Asociatia Piticot si Miss Tv organizeaza evenimentul umanitar Miss Iasi 2013. Evenimentul iese din tiparele unui concurs clasic de frumusete, propunandu-si sa demonstreze ca estetica merge mana in mana cu generozitatea si cu bunatatea, scopul organizatorilor fiind strangerea de fonduri pentru doi beneficiari ai Asociatiei Piticot. Este vorba despre doua fetite grav bolnave, care au nevoie urgenta de ajutor: Ionela Dumitru (13 ani), cu tumoare la ficat, si Roxana Tesoi (11 ani), care are o forma grava de scolioza si are nevoie de un dispozitiv in valoare de 23.000 de euro.


Intelegand gravitatea situatiei in care se afla cele doua fetite, artisti precum Xonia, Tudor Turcu (castigatorul X-Factor 2012) si Cezar Dometi (participant la Vocea Romaniei) au raspuns afirmativ invitatiei organizatorilor de a urca pe scena Miss Iasi si de a incanta auditoriul. Printre momentele artistice mentionam spectacolele oferite de reprezentantii Scolii de Dans Bel Art si body-painting cu Catalina Burlo. Participantii vor avea ocazia sa liciteze pentru rochii de seara, obiecte de arta si bijuterii, toti banii stransi in urma licitatiei urmand a fi donati celor doua fetite grav bolnave. Evenimentul va fi prezentat de catre Vlad Baba, cunoscut actor, realizator si prezentator TV.

La Miss Iasi 2013 se pot inscrie participante cu varste cuprinse intre 16 si 26 ani, cu o inaltime de minimum 170 cm, pe site-ul: http://missiasi.ro/inscriere-concurs/. Aspirantele la titlul de Miss Iasi vor avea de trecut prin 3 probe, prezentand tinute de zi, lenjerie si rochii de seara. Juriul va fi format din Xonia si din reprezentanti ai Asociatiei Piticot, Agentiilor Tres Jolie si Maya Fashion, Consiliului Local Iasi, Grand Hotel Traian, Clinica Susanu, ai presei locale si ai sponsorilor.

Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Traian (Sala Mihai Eminescu), joi 23 Mai 2013, incepand cu orele 19.00. Biletul de intrare la eveniment va costa 50 RON si va include o mica gustare. Biletele vor putea fi achizitionate de la receptia Hotelului Astoria (langa Grand Hotel Traian), in intervalul 7 – 22 Mai 2013 sau prin virament bancar in contul Asociatiei Piticot: RO82BTRL00501205i98626XX deschis la Banca Transilvania , cu mentiunea Miss Iasi.

Parteneri/Sponsori :
Miss Tv, Grand Hotel Traian,  Agentia Maya Fashion, Scoala de dans BelArt,  Alina Sburlea –hairstylist, Echipa de make-up artisti asigurati de The Make Up Shop,  Casa de moda Nichi  , Microstudio (foto&video&sonorizare), Clinica Susanu, Bijuteria De Georgia, Benvenuti, Golden Point, Amaryllis ,Tarom,  Ziarul De Iasi, iasi4u.ro, iasi.inoras.ro, oradeiasi.ro, topiasi.ro, Radio Romania Iasi, Tele M .

Despre Asociatia Piticot
Asociatia “Institutul Roman Pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate”, ce poarta numele de „ PITICOT” este o Asociatie Non-Profit, care isi propune sa acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si oricarui copil aflat in dificultate, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale si spirituale.
Asociatia PITICOT – doreste sa ajute orice copil aflat in dificultate, care are nevoie de o raza de speranta pentru a se putea bucura de viata ca un copil normal. Dorim sa ne asiguram ca facem tot posibilul ca acesti copiii sa duca o viata linistita, sa traiasca intr-un mediu propice pentru o dezvoltare in conditii normale si care sa nu isi faca griji pentru ziua de maine.
Din anul 2008 pana in prezent, am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 1000 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare. Peste 70 de copii grav bolnavi au fost sprijiniti financiar si moral pentru a-si redobandi sanatatea. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Evenimente (www.piticot.org).

Evenimente importante organizate:
– Balul Sufletului Romanesc -1 decembrie 2012, Iasi –Grand Hotel Traian
– Concert umanitar – Bucuresti, cu Sanda Ladosi si Vasile Seicaru – Hotel Razvan
– Concert Vita de Vie – Bucuresti, Hard Rock Caffe
– Miracolul Craciunului, Oradea, Editia I + II
– Spectacol umanitar – Bucuresti, cu Helene, Natalia Selegean (loc. III – X Factor) si Grupul Obligo – Teatrul Masca
– Concert umanitar – Oradea, cu Natalia Selegean (loc. III – X Factor)

Detalii la:

https://www.facebook.com/asociatia.piticot
e-mail: director@piticot.org
tel: 0728.572.879

Lasă un răspuns