Fii alaturi de Vasile Seicaru si Sanda Ladosi intr-un Spectacol umanitar la Hotel Razvan din Bucuresti, pe 8 aprilie orele 20.00

Muzica ne uneste, muzica ne ajuta sa trecem peste momentele grele din viata cotidiana, si tot ea ii va ajuta pe cei 34 de copilasi din Asociatia PITICOT. Asociatia PITICOT de la infiintare si pana acum a luptat sa-i ajute pe toti copilasii grav bolnavi inscrisi in Asociatie, iar acum cu sprijinul distinsiilor invitati Vasile Seicaru, Sanda Ladosi si a Hotelului Razvan din Bucuresti urmeaza pe 8 aprilie incepand cu orele 20.00 sa organizam un Spectacol umanitar ce ne va permite sa ii ajutam in continuare pe copii grav bolnavi care au cerut ajutorul lui PITICOT.
Spectacolul umanitar se desfasoara intr-un spatiu intim, resturantul avand o capacitate de 80 locuri. Momentul va fi memorabil, fiind o sansa unica in viata de a sta foarte aproape de artistii vostri dragi Vasile Seicaru si Sanda Ladosi.
Hotel Razvan impreuna cu Asociatia PITICOT vor completa seara cu un meniu gratuit pe specificul Restaurantului, iar participantii vor beneficia de un Spectacol de mare clasa.
Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa sunati la numarul de telefon 0728/572.879 sau sa ne scrieti pe adresa dorel@piticot.org.

Lasă un răspuns