Eveniment RAMADA

PITICOT si partenerii sai au oferit copiilor un spectacol deosebit la Ramada ORADEA

In cadrul Campaniei – 1 LEU pentru copilul de langa tine -, demarata de catre Asociatia PITICOT in Scolile Generale si Liceele din Romania, am organizat un eveniment pentru 15 copii la Hotelul RAMADA – Oradea, pe 28 septembrie 2010.

Impreuna cu sponsorii, Asociatia Piticot a organizat un spectacol deosebit in ambianta speciala a restaurantului Syrah, din Hotelul RAMADA.

Evenimentul a debutat cu Lulutza (Animatoarea Corina Costrut) care i-a incantat pe copii cu un spectacol de magie, ce i-a captivat pe toti cei prezenti. Restaurantul a fost decorat special pentru acest eveniment de Fun Party SRL, iar Hotelul RAMADA a realizat un cadru deosebit pentru desfasurarea acestui eveniment dedicat copiilor. A urmat un spectacol de modelare de baloane, iar fiecare copil a optat, spre exemplu, pentru: diversi catelusi, chiar si dinozauri, sabii, iar fetele au ales cu precadere inimioarele. Modelarea de baloane a fost precedata de un dans al copiilor, iar in finalul lui au fost invitati sa serveasca pranzul oferit de Restaurantul Syrah. Pranzul a fost unul constructiv pentru copii, au fost invatati sa aiba un comportament nobil, sa asorteze mancarea pe farfurie cu stil si sa serveasca la masa bunatatile pregatite. Acesta s-a incheiat cu un desert delicios, ce a fost savurat in totalitate! Copiii au avut posibilitatea sa aleaga cu ce pictura sa fie desenati pe fata (din peste 50 picturi puse la dispoztia lor). Baietii au optat sa fie desenati cu Spider Man, iar ulterior, s-a incins o batalie cu sabiile modelate din baloane.

Copiii au fost foarte impresionati pana in ultimul moment cand, s-a realizat o poza de grup si au multumit: Hotelului RAMADA, Animatoarei Lulutza, Asociatiei PITICOT si Invatatoarei Gant Veronica. Ulterior au coborat in fata Hotelului de unde o parte dintre ei au optat sa lanseze baloanele cu Helium, iar cei mai multi si-au dorit sa duca aceste baloane acasa. In final, au urcat cu mic cu mare, in camera cadourilor, unde copiii au primit fiecare, din partea PITICOT si a sponsorilor, pachte cu alimente si cu jucarii.

Multumim Partenerilor nostri: www.yourmarket.ro, Public Euroconsulting SRL, Animatoarea Corina Costrut, RAMADA – Oradea, DURAN S – solutions for your image, Brutaria DORBOB – Oradea, Compania de paste fainoase Zebra Prodcom SRL – Oradea, SOLUTIA Industry SRL – Oradea, Revista Noroceii, GIG Impex SRL (transport Intern si International de persoane) si service MAN; www.miki-mini.ro (distribuitor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani), Strop Productie SRL, D&C – Oradea, Poolcontrol – Oradea www.poolcontrol.ro, Stevenson design – www.steven.ro(design web, hosting), SC Fun Party SRL – dam culoare evenimentului tau, ACHC – Alina Crisan Hair Academy! Lista sponsorilor este deschisa, iar toate firmele si persoanele fizice pot sa vina in ajutorul copiilor bolnavi si cei proveniti din familii sarace, cu donatii in bani sau produse alimentare, rechizite, jucarii, haine etc.

 Multumim in mod special Doamnei Invatatoare Gant Veronica si Domnului Director Mircea Garba.

Lasă un răspuns