Dupa sase ani de chinuri, un baietel cu tumoare la creier va roaga sa-i acordati inca o sansa la viata

Darius Pacurar este un baietel in varsta de 12 ani, din Cluj-Napoca, pentru care jumatate din viata a insemnat numai suferinta, consultatii dupa consultatii, diagnostice unele mai rele decat celelalte. De sase ani, acest copil sufera din cauza unor tumori localizate in mai multe parti ale corpului, dintre care una se afla chiar la creier. „Fac un apel disperat la persoanele cu suflet mare, care pot si vor sa-i mai dea o sansa la viata acestui copil“, a spus Marcel Pacurar, tatal baiatului.

Diagnostic dezastruos

Darius a fost diagnosticat cu medublastom grad 4 de fosa superioara (tumoare la creier) in vara anului 2005, in urma caruia a fost operat. Dupa sase ani, in urma unui RMN, Darius a primit un diagnostic dezastruos, care arata ca are o formatiune tumorala de 45/37mm localizata la nivelul ventriculului 4, cu efect de masa asupra trunchiului cerebral, si masa tumorala leptomeningeala de 15/8 mm. „Darius a fost operat la cap ultima data in luna martie a acestui an. Acum singura sansa pentru fiul meu este plecarea la o clinica din Viena. Va rugam sa nu ne uitati. Inca mai suntem printre voi. Darius va va multumi, sa speram ca de aici, nu de altundeva. Rugati-va pentru el, va rog“, a spus disperat Marcel Pacurar. „Viata e pretioasa. Viata e fragila. In clipa asta esti, in clipa urmatoare te-ai dus. Fiecare clipa trebuie stoarsa de tot ce se poate da, fiindca nu sti niciodata cand va cadea cortina“.

Persoanele care vor sa ajute familia Pacurar o pot face prin intermediul Asociatiei Piticot. Pentru detalii, contactati-ne prin e-mail la adresa: dorel@piticot.org, sau telefonic, la numarul: 0728 57 28 79.

 

Lasă un răspuns