Dulcele gust al faptelor bune!

Si de aceasta data, elevii au aratat ca le pasa de semenii lor mai mici aflati in suferinta!
Astfel, au spus „DA” evenimentului organizat de Asociatia PITICOT (Targul de Prajituri “Piticot”editia a II-a desfasurat in scoli) elevi din urmatoarele institutii de invatamant: Scoala Gimnaziala “Floare de Lotus”  – Sanmartin, Scoala Gimnaziala Nr.1 Nojorid, Scoala Gimnaziala Nr. 2 Livada de Bihor, Scoala Gimnaziala Nr. 3 Les, Scoala Gimnaziala Nr. 1 Lazareni,  Scoala Gimnaziala Nr. 1  Madaras,  Scoala Gimnaziala “Miron Pompiliu” Stei si Scoala Gimnaziala “Octavian Goga” Oradea.

Peste 600 de elevi s-au pregatit pentru acest eveniment, iar colegii lor au gustat din bunatatile aduse. Targul a fost supravegheat atent de profesorii coordonatori ai proiectului pe scoala, dar si de cadrele didactice implicate in activitate.

Evenimentul a avut dublu scop: strangere de fonduri pentru cei in suferinta, respectiv dezvoltarea responsabilitatii sociale in randul celor mici. Acestia au invatat ca si prin fapte simple pot ajuta.

Aproximativ 6500 lei s-au strans in urma acestei activitati, drept pentru care Asociatia Piticot multumeste cadrelor didactice pentru deschiderea catre astfel de actiuni, elevilor, dar si parintilor, intrucat “munca in echipa” a adus aceste rezultate.
Micii cofetari sunt rasplatiti cu diplome de participare, sponsorul acestora fiind Tehno Print din Oradea.

Fondurile obtinute sunt directionate catre copii, beneficiari ai Asociatiei Piticot.
Feedback-ul pozitiv primit, incurajeaza Asociatia Piticot sa repete pe viitor aceasta actiune.

Lasă un răspuns