„Din suflet pentru suflet” un eveniment caritabil si un invitat de exceptie: Catalin Botezatu

Catalina Burlo in colaborare cu Asociatia Piticot are placerea de a va invita la evenimentul caritabil ” Din suflet pentru suflet”, organizat pentru a ajuta 3 copilasi aflati in suferinta.
Dragos, in varsta de 12 ani si Catalin in varsta de 15 ani, care sufera de leucemie, iar David in varsta de 6 ani, care sufera de hemofilie tip A forma avansata.
Invitatul serii este cunoscutul designer CATALIN BOTEZATU, singura vedeta din Romania care si-a dedicat luna decembrie a anului 2012 pentru a face actiuni caritabile. Catalin Botezatu ne-a demonstrat din nou ca este o persoana cu un suflet minunat, iar atunci cand vine vorba de caritate raspunde PREZENT.

Pentru incantarea participantilor, pe scena vor urca concurentii X Factor: Ioan Man, Natalia Selegean si Alexandra Broinas. De asemenea, ne vor incanta cu vocea lor Sotii Butiu si Jessie Banes.
Veti putea urmari un fascinant moment de iluzionism oferit de Eduard si Bianca, un moment de dans sportiv, dar si noile colectii vestimentare semnate Cristina Edu, Diana Marcu, Stefania Patcas si Razvan Achim.
Cei prezenti vor participa la o tombola unde vor putea castiga pachete de servicii oferite de Mara Beauty Center.

In cadrul evenimentului va avea loc o licitatie de rochii de seara si costume de barbati oferite de designerii vetimentari oradeni Cristina Edu, Diana Marcu, Stefania Patcas si Razvan Achim, precum si o licitatie de bijuterii oferite de Carla Brillianti.

Evenimentul va avea loc la Palazzo Ballroom in Oradea pe str. Ciheiului nr. 67, pe 22 februarie 2013 de la ora 19.30.

Pentru achizitionarea biletelor sunati la nr. de tel:
0755.962.141 Catalina Burlo
0751.050.724 Dan Oprean
Pret bilet: 100 Ron (meniul este inclus)

Lasă un răspuns