Deschideti-va sufletul de Paste si aduceti lumina in vietile copiilor bolnavi si saraci!

Oamenii de bine au posibilitatea sa aduca lumina in vietile celor incercati greu de soarta. Asociatia Piticot lanseaza o invitatie catre cei mai norocosi dintre semeni, de a dona bani sau bunuri celor pentru care viata inseamna o lupta continua cu boala si cu saracia. Oricare lucru care pare a fi neinsemnat capata o semnificatie deosebita, atunci cand este daruit din suflet. Orice este binevenit: bani, mancare, haine, dulciuri, jucarii – tinand cont ca acestea vor fi daruite copilasilor bolnavi si familiilor acestora, fara posibilitati financiare.
Acum, in pragul Sarbatorii Pastelui, rugam semenii nostrii sa-si deschida sufletul, sa devina altruisti si sa dea din putinul pe care-l detin.

„Ajutand pe altii, ne ajutam de fapt pe noi. Ajutam sufletul sa capete bunatate, sa readuca un strop din puritatea si inocenta copilariei, sa redevenim umani”, spune Denisa Hora, director organizare evenimente in cadrul Asociatiei Piticot.

Sprijin de Sarbatori
A devenit deja o traditie ca Asociatia Piticot sa fie alaturi de copiii napastuiti. In acest sens, amintim evenimentul caritabil „Miracolul Craciunului”, ajuns in 2012 la cea de –a doua editie, in cadrul caruia copiii din cadrul organizatiei au primit cadouri chiar de la Mos Craciun. Si de aceasta data, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, toate donatiile vor fi distribuite in functie de nevoile celor peste 70 de cazuri umanitare si sociale din evidenta Asociatiei Piticot.

Dumnezeu sa binecuvinteze oamenii marinimosi si sa primeasca darul lor. Iar Lumina Sfintelor Paste sa-i calauzeasca pretutindeni, sa le dea sanatate lor si familiilor acestora, odata cu Invierea Domnului Iisus Hristos!

Persoanele care vor sa ne sprijine financiar, pot face donatii in conturile Asociatiei, deschise la la Banca Transilvania Oradea, cu mentiunea donatie Pasti 2013:
Cont Bancar in RON: RO82BTRL00501205i98626XX
Cont Bancar in EURO: RO57BTRL00504205i98626XX.
Cei care vor sa daruiasca bunuri (alimente, haine, jucarii), sunt asteptati la sediul Asociatiei Piticot (Strada Ovid Densusianu nr 19, bl. P191 ap. 2, Localitatea Oradea, Judetul Bihor).

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon:
0728/572.879
0728/572.880
sau la adresele de mail:
director@piticot.org
ariadna@piticot.org

De asemenea, mai multe informatii despre povestile dramatice ale beneficiarilor nostri puteti gasi pe site-ul Asociatiei: http://www.piticot.org/

Lasă un răspuns