Denisa, fetita de 4 anisori foarte greu incercata de boala

FA si TU CEVA pentru fetita care zambeste cu incapatanare si spera ca intr-o zi se va naste din nou. Atunci te va putea vedea, te va putea auzi, iti va putea multumi pentru nobilul gest!

Astazi poti fi protagonistul acestui episod din viata Denisei alaturi de Asociatia PITICOT –  impreuna putem darui VIATA unui copilas uitat special de Dumnezeu pentru a-l darui oamenilor spre a face bine!

O fetita cu un chip curat, doi ochi mult prea blanzi, manute fine de bebelus si o dorinta de viata cum nu s-a mai vazut! Ea e Denisa, fetita care nu poate vorbi, de aceea l-a lasat pe PITICOT, un prieten bun, sa vorbeasca in numele ei…
La prima vedere, Denisa pare un copilas ca oricare altul vazut zi de zi in parcul din fata blocului sau pe strada alaturi de parinti. insa nu este deloc asa. Denisa e trista … Denisa nu poate vorbi, Denisa nu poate vedea, Denisa nu ne poate auzi. Denisa are probleme grave la inima!

Si toate acestea din cauza rubeolei din timpul sarcinii avute de mama sa. Iubirea si determinarea mamei sale, parasita fiind de tatal Denisei, i-a dat putere in tot acest timp, dorinta de viata, speranta si incredere!
Voiosia si optimismul fetitei depaseste scepticismul medicilor curanti. Denisa traieste, Denisa se va face bine cu ajutorul lui PITICOT, cu ajutorul nostru a tuturor semenilor sai!

Din punct de vedere medical acest fapt este realizabil printr-o operatie urgenta la inima in strainatate, urmata apoi de aplicarea unui dispozitiv de auz personalizat in Romania si in cele din urma prin intermediul unei operatii de cataracta!
Toate aceste interventii depasesc posibilitatile de ordin financiar ale familiei Denisei, fiind vorba de aproximativ 50.000 Euro!
Deschide-ti inima si aminteste-ti ca ai fost un copil care a vazut, a auzit, a vorbit, ai fost un copil altfel decat Denisa! Da-i si ei sansa sa vada, sa auda, sa vorbeasca!

Denisa nu are timp de asteptat, cazul ei reprezinta o urgenta maxima ce necesita rezolvare IMEDIATA!

 Cei interesati pot deasemenea sa doneze prin telefon la urmatoarele numere din reteaua Romtelecom: 0900 900 160 – 10 euro/apel si 0900 900 163 – 3 euro/apel.

Parteneri

Asociatia PITICOT multumeste tuturor partenerilor care ajuta la rezolvarea cazului Denisei. Doar cu sprijinul acestora reusim sa facem ceva pentru aceasta fetita care tanjeste sa fie ca toti ceilalti copiii, sa fie inteleasa si sa se poata juca alaturi de ceilalti copii de varsta ei.

Sponsori Principali:

YourMarket – Specialistul tau in e-commerce
   http://www.yourmarket.ro

YourJobs – Specialistul tau in cariera
   http://www.yourjobs.ro

Parteneri:

Federatia Patronilor Bihor
24 – FUN
Durans

 

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr.
RO82BTRL00501205i98626XX– Cont in Lei sau
RO57BTRL00504205i98626XX– Cont in Euro,

deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Denisa Pantelie! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org 

E-mail: piticot@yourmarket.ro
             donatii@piticot.org

Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*  
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat

Descarcare Contract de sponzorizare

 

 

Lasă un răspuns