Dati-le o sansa copiilor bolnavi! Folositi banii platiti pe impozitul pe profit, pentru binele unor suflete chinuite!

Companiile mai au putin timp pentru a se asigura ca banii lor vor fi utilizati pentru mai binele unor persoane care au cu adevarat nevoie de ajutor. Peste 70 de copii grav bolnavi si pentru care saracia reprezinta o problema de supravietuire beneficiaza de sprijinul constant al Asociatiei Piticot, care ii ajuta din punct de vedere financiar si nu numai. Pentru a acoperi nevoile fiecarui beneficiar, Asociatia Piticot ar trebui sa cheltuie cel putin 20.000 de lei pe luna, efort financiar imposibil de realizat, fara implicarea unor sponsori responsabili din punct de vedere social. Povestile de viata ale beneficiarilor asociatiei sunt dramatice si le puteti citi pe site-ul organizatiei: www.piticot.org.


Pentru companiile care au incheiat anul cu profit este foarte simplu sa schimbe in bine vietile acestor copilasi care striga dupa AJUTOR. In conformitate cu reglementarile Codului Fiscal, companiile  pot sa sponsorizeze astfel de cazuri umanitare, directionand din impozitul datorat la stat pana la 3 la mie din Cifra de Afaceri, dar nu mai mult de 20% din Impozitul pe Profit datorat. Astfel, banii pe care in mod normal ii livreaza la stat ii pot repartiza acum Asociatiei Piticot, care va putea cumpara medicamentele si asigura tratamentele necesare celor 70 de copii bolnavi si saraci din cadrul Asociatiei. Companiile care doresc sa sponsorizeze cazurile pentru care PITICOT strange bani pot sa descarce Contractul de Sponsorizare de pe site-ul www.piticot.org, sa il completeze si sa il trimita via e-mail, pe adresa juridic@piticot.org.

Pe de alta parte, daca nu au inregistrat profit in 2012, managerii responsabili isi pot incuraja angajatii sa completeze Formularul 230, astfel incat 2% din impozitul pe venit anual al acestora sa fie donat Asociatiei Piticot si, indirect, unor copii care isi petrec toata viata prin spitale sau pentru care cele mai simple lucruri, precum mancarea si hainele, reprezinta un lux. Formularul 230, completat cu datele asociatiei, poate fi descarcat tot de pe site-ul www.piticot.org.

Este atat de SIMPLU sa fii BUN!

Pentru mai multe detalii legate de activitatea asociatiei si despre modalitatile de ajutorare a copiilor bolnavi si saraci, ne puteti contacta la adresele dorel@piticot.org si lavinia@piticot.org si telefonic, la numerele 0728.572.879 (Dorel Puchianu – Director Asociatia Piticot) si 0728.270.876 (Lavinia Catrinar – Presedinte Asociatia Piticot).

DESPRE ASOCIATIA PITICOT
Din anul 2008 pana in prezent, am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 700 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare. Peste 24 de copii grav bolnavi au fost sprijiniti financiar si moral pentru a-si redobandi sanatatea. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Evenimente.

In 2011 am realizat donatii in bani de 36.100 lei, iar in 2012 am donat 80.015 lei catre copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. In aprilie 2011 am obtinut de la Ministerul Sanatatii suma de 18.360 euro pentru Denisa. Fetita este din Oradea, nu vede, nu aude si are gaura in inima. Denisa a fost operata de doua ori pana in prezent.

Lasă un răspuns