Copii talentati, copii dornici sa ajute

Un numar de 26 de copii au participat ieri la Concursul de desen pe asfalt “Respiro” organizat de Asociatia Piticot in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Copiii au putut alege intre doua teme de desen “In vacanta cu masina de vis” sau “Cel mai frumos Adam”, avand la dispozitie 30 de minute pentru a-l realiza.

Juriul, format din domnul Roland Bucsi, Marketing Manager in cadrul Grup West, doamna Mariana Lenath, cadru didactic si domnul Bogdan Axinte Inspector in prevenirea si combaterea criminalitatii in cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor, au acordat note concurentilor dupa urmatoarele criterii: concordanta culorilor, proportionalitate si desenul ca intreg.

Premiile pentru primele 3 locuri de la fiecare categorie au fost asigurate de Grup West, iar restul premiilor au fost oferite de Asociatia Piticot, toti copiii primind astfel o recompensa pentru participare.

Asociatia Piticot multumeste sponsorilor care s-au implicat in acest eveniment: Grup West Premium, Opel West Oradea, OVM Cash & Carry, Izvorul Minunilor si DJ Luca, dar si presei oradene, care a facut cunoscut evenimentul, pro bono.

Fondurile stranse in cadrul concursului contribuie la dezvoltarea Centrului Respiro “Piticot”, destinat copiilor cu dizabilitati din Romania.

Imagini: http://oradealife.ro/c-2677-desen_pe_asfalt_respiro.html

Lasă un răspuns