Concurand, au ajutat si au castigat!

6 copii curajosi au venit in data de 24 iulie la Strandul Iosia Nord  din Oradea sa participe la concursurile organizate de Asociatia Piticot.
Morar Nadia 6 ani, Sinescu Maya 6 ani, Molnar Cristian 9 ani, Nadaban Cris 10 ani, Cretiu Raul 9 ani si Molnar Vanesa 3 ani s-au intrecut la probele:
“Sarituri in saci”
“Musca marul”
“Duble cu mingea”
“Ai incredere in mine”, fiecare dintre ei castigand ghiozdane, mingi si sucuri naturale de mere oferite de Compania Merita Bio.

 

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor s-a implicat in activitatea Asociatiei PITICOT!

Sinescu Maya a fost premiata de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judeţului Bihor cu o Cupa Speciala, pentru concurentul cu evolutia cea mai constanta pe perioada desfasurarii probelor.
Prin participarea la concurs, copiii au putut dona 10 lei in cutia de donatii Piticot, contribuind astfel la ajutorarea copiilor aflati in dificultate, beneficiari ai Asociatiei Piticot.
Cei prezenti s-au adapostit de ploaia trecatoare sub umbrela oferita de catre Compania European Drinks, iar buna dispozitie a fost intretinuta de catre cei de la Compania Radoart care a asigurat sonorizarea acestui concurs.

La finalul competitiei, copiii au dansat si au socializat, bucurandu-se de realizarile zilei de 24 iulie 2014!

Asociatia PITICOT se implica in schimbarea mentalitatii
Prin aceste concursuri Asociatia PITICOT a avut ca scop constientizarea importantei ajutorarii celor de langa noi, aflati in nevoie, atat din perspectiva materiala, de sanatate sau spirituala.
Astfel, cei mici au invatat ca prin efortul comun putem schimba in bine societatea din care facem parte!
Speram ca pe viitor sa organizam si mai multe activitati de acest gen care sa creasca interesul de ajutorare a semenilor, doar astfel pe termen lung se poate spera la o schimbare pozitiva a mentalitatii cetatenilor.

Multumiri tuturor celor implicati in activitaile Asociatiei PITICOT
Professional Advertising&Events, Merita Bio, European Drinks, Administratia Domeniului Public, Strand Iosia Nord Oradea, Radoart, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor, Crisana, Ovidan, Oradea Party, Oradea Magazin.ro, eBihoreanul.ro!

Date de contact
web: www.piticot.org
e-mail: director@piticot.org
facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Lasă un răspuns