Concertul umanitar Vita de Vie si Natalia din 23 iunie a deschis calea spre construirea primului Spital Pediatric pentru copiii din Romania care provin din familii modeste

Asociatia PITICOT in parteneriat cu Clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti au organizat pe 23 iunie 2011 un concert umanitar cu sprijinul special al trupei Vita de Vie si al solistei Natalia.

 

 

In cadrul concertului, Asociatia PITICOT a prezentat pe scurt Spitalul Clinic Pediatric pe care doreste sa-l construiasca in orasul Oradea, iar scopul principal al acestui Spital este de a trata si opera fara pretentii copiii grav bolnavi din Romania a caror parinti nu au posibilitati financiare sau nu detin o asigurare medicala.  

Aceasta unitate medicala, va facilita ONG-urilor din Romania sa-si trateze pacientii inscrisi, care au venituri mici sau nu au deloc. Astfel, Asociatia PITICOT, impreuna cu ONG-urile din Romania care doresc sa sprijine initiativa noastra, vor putea da o speranta copiilor grav bolnavi din Romania sa se trateze la noi in tara, fara a mai fi nevoiti sa opteze pentru un tratament in strainatate.

Formatia Vita de Vie a demonstrat in cadrul Concertului ca este in Romania, precum este trupa Metallica in lume. Natalia a incantat publicul prezent cu un recital de muzica pop si rock, ii multumim din suflet, pentru ca a venit tocmai de la Oradea sa sustina acest Concert umanitar. Noi, cei din Asociatia PITICOT, am convins mai multi participanti sa completeze formularul 230 in favoarea Asociatiei PITICOT si sa sprijine copiii grav bolnavi inscrisi. Formatia Vita de Vie a dovedit inca odata ca are mult suflet, si ne-a sprijinit suplimentar sa strangem donatii din vanzarea tricourilor si discurilor originale Vita de Vie. De asemenea, formatia Vita de Vie a donat in deschiderea concertului o suma de bani pentru copiii din Asociatia PITICOT. Nu sunt suficiente cuvintele, ca sa putem multumii formatiei Vita de Vie – sunt sufletisti si ii apreciem foarte mult!

Sponsorii si partenerii care au fost alaturi de noi la acest eveniment sunt: yourmarket.ro, yourjobs.ro, Hotel Razvan Bucuresti, ATLASSIB, TRD – TNUVA ROMANIA DAIRIES SRL, Nichiduta.ro, steven.ro, TOGHETHER ADVERTISING, Zibo.ro, Port.ro, metalhead.ro, afterhours.ro, 121.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, metropotam.ro, stiumuzica.ro, eVa.ro, SPECTACOLE BUCURESTI, rockon.ro, VIPstyle.ro, muzicabuna.ro, urbo.ro, maximumrock.ro, Meloritm, EJOT Romania SRL, unitedgrain grup, Hotel Maxim Oradea, Pensiunea Paris din Cluj, Inghetata Amicii (Kubo Ice Cream Company SRL), Proteus grup, Editura Aqvila’93 din Oradea, TCEHOLDING, Nutrient Solutions SRL, DUMAGAS TRANSPORT S.A care ne-a sprijinit cu transportul unei donatii de 2240 de iaurturi pe care am primit-o de la Tunuva Romania, donatia a ajuns la aproape 220 de copii din sectorul 1 Bucuresti.

Dorim sa multumim tuturor persoanelor de suflet care ne sustin, tuturor partenerilor media care au promovat evenimentul, si in special Clubului Hard Rock Cafe si Europa FM.

Suma stransa in cadrului concertului a fost de 2095 lei, si a fost donata copiilor grav bolnavi: Bianca Velichea, Ghita Ionela-Mihaela, Crainic Alexandru-Catalin si Pantelie Denisa.

   

Lasă un răspuns