Concert de Craciun cu scop umanitar

Concert de Craciun cu scop umanitar

… E vremea Craciunului, e momentul sa daruiti din putinul dumneavoastra si altora, e clipa in care egoismul se uita, lasand la vedere bunatatea, dragostea si omenia …
Profitati de fiecare moment sa ii ajutati pe cei care au nevoie de sprijinul dumneaoastra … cu atat mai mult ACUM, in clipele sfinte ale Craciunului …

Asociatia PITICOT doreste sa intampine Craciunul anul acesta cu zambetul pe buze, alaturi de cei 23 de copilasi aflati in baza de date a Asociatiei.
Tocmai de aceea si-a propus organizarea unui Concert de Craciun – cu scop umanitar, o seara unica, speciala in adevaratul sens al cuvantului pentru fiecare copilas bolnav.

Palatul National al Copiilor din Bucuresti este patenerul principal al Evenimenului, iar artistii care vor coplesi audienta sunt:
•    Elena Morosanu
•    Trupa Cockteils
•    Corul de Copii Meloritm
•    Natalia Selegean
•    Corul unei casei de copii din Bucuresti
•    Gavris Miruna (a participat la o emisiune transmisa de TVR), o fetita cu o voce deosebita
•    Andrei Cazaciuc care a participat la Stelutele Marii desfasurat in aceasta vara la Constanta si care a ocupat locul 1, iar in prezent face parte din Orange Group (Este vorba de grupul de copii Orange Play condus de D-na Cristina Livezeanu)
•   Gabriela Somorgolea

Acest extraordinar Concert de Craciun – cu scop umanitar va fi promovat pe postul TVR Romania, prin intermediul site-urilor www.okazii.ro, www.infobebe.ro , www.muccelmic.ro , www.kiddy.ro , www.magazinul-copiilor.ro , www.yourjobs.ro, www.yourmarket.ro,  in publicatia 24FUN si in cadrul FLASHLIFE MAGAZINE.

Scopul acestui Spectacol este acela de a strange fonduri pentru copiii grav bolnavi inscrisi in cadrul Asociatiei „PITICOT”. La acest Concert vor fi invitate o serie de persoane publice, artisti consacrati, oameni politici, oameni de televiziune etc.
Participati si dumneavoastra alaturi de noi la redarea sperantei unor copilasi bolnavi si achizitionati bilete prin e-mail: contact@publicmediaprodction.ro sau la tel: 0728.957.877 (Pretul unui bilet este de doar 30 RON)

Ca si Manager de companie, aveţi ACUM  posibilitatea sa va motivati angajatii oferindu-le BILETE la Concertul de Craciun! Cumparand bilete la acest Concert de Craciun, multi copii bolnavi vor fi ajutati, iar angajatii dumneavostra vor aprecia nobilul gest …
Observatie: Biletele cumparate de catre companii pot fi incluse in cadrul unui Contract de Sponsorizare incheiat cu Asociatia „PITICOT”.

Anul acesta, in preajma Craciunului, ai posibilitatea sa faci o fapta buna!
Vino si TU la Concertul de Craciun – cu scop umanitar! Biletul tau ar putea salva un copilas bolnav …
Stim ca si tu ai fost candva doar un copil …
O fapta buna costa putin, cand e facuta din suflet …

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie: e-mail: dorel@piticot.org, tel: 0728.572.879

Lasă un răspuns