Avem nevoie de un cantar electronic pentru Matei, un bebelus grav bolnav!

La numai zece luni, Matei Vida stie deja prea bine ce inseamna suferinta. Diagnosticat cu retard motor, nefrocalcinoza, litiaza biliara, anemie hiporcoma, normocitara si hiposideremica, Matei provine dintr-o familie fara posibilitati financiare, din localitatea bihoreana Chiralau.

In ciuda saraciei si a problemelor de sanatate, micutul Matei este bucuria familiei Vida, care si-ar dori ca fiul lor sa aiba o sansa de recuperare. Asociatia Piticot, cu ajutorul Alinei, unul dintre voluntarii organizatiei, a reusit sa-i doneze un carucior. in prezent, Matei are nevoie de un cantar electronic pentru bebelusi, astfel incat mama sa sa-l poata cantari saptamanal, iar medicul specialist sa aiba informatiile necesare pentru a stabili un tratament corespunzator.

Persoanele care au un astfel de cantar electronic, fie el si folosit, si doresc sa-l ajute pe Matei, sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon 0728.572.879 sau prin e-mail, la adresa: dorel@piticot.org. Asociatia Piticot colaboreaza cu o firma de curierat, astfel incat donatorul cantarului nu va trebui sa plateasca transportul

Lasă un răspuns