Asociatia Piticot si elevii de la Scoala cu cls. I-VIII, Nr. 16, Oradea vor aduce „Miracolul Craciunului“ la Oradea, pentru 20 de copii mai putin norocosi

Pentru un numar prea mare de copii din Oradea, Sarbatorile de Iarna nu inseamna cadouri si colinde in fata unui brad frumos, ci doar un nou prilej de dezamagire, din cauza lipsurilor sau a bolilor. Asociatia Piticot si-a propus ca, in acest an, sa faca tot posibilul pentru a le aduce copiilor sarmani si bolnavi „Miracolul Craciunului“, sa-i faca sa simta cu adevarat ce inseamna bucuria venirii lui Mos Craciun. In sprijinul asociatiei au venit elevii si profesorii de la Scoala 16 si centrul comercial ERA Shopping Park, iar impreuna am reusit sa organizam un spectacol cu si pentru copii care, cu siguranta, va insenina chipurile micilor nostri protejati.

Spectacolul „Miracolul Craciunului“ va avea loc la data de 23 decembrie, incepand cu orele 18.00, la ERA Shopping Park. Va fi un spectacol specific Sarbatorilor de Iarna, cu poezii, colinde si scenete oferite de catre copiii claselor a II-a, a V-a A si a VI-a A de la Scoala cu cls. I-VIII, Nr.16, Oradea. Dupa ce micutii elevi vor scapa de emotiile scenei, locul lor va fi luat de tineri solisti vocali din Oradea, precum SOSO, Cycle si Mely, care vor canta melodii din portofoliul propriu. In timp ce copiii invitati la spectacol vor pluti pe aripi de colinde, spiridusii il vor ajuta pe Mos Craciun la pregatirea cadourilor, care va poposi din sania lui zuburatoare direct intre copiii grav bolnavi si saraci inscrisi in Asociatia PITICOT, oferindu-le cadourile mult asteptate. De asemenea, si copiii de la Scoala cu cls. I-VIII, Nr.16, Oradea au pregatit mai multe cadouri pentru copiii din Asociatia PITICOT.

 

Aduceti un cadou

Va invitam cu mic cu mare, vineri, 23 decembrie, sub cupola Era Shopping Park Oradea, la un spectacol dedicat copiilor bolnavi sau fara posibilitati financiare. Persoanele care doresc sa contribuie la „Miracolul Craciunului“ pot veni la spectacol cu un cadou sau pot sa realizeze o donatie modica pentru copiii grav bolnavi care au nevoie de tratamente, pana joi, 22 decembrie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa dorel@piticot.org sau prin telefon, sunand la numarul 0728.572.879.

Partener Fundatia Comunia

Sponsori:

Companiile care ne-au ajutat sa-l aducem pe Mos Craciun la ERA Shopping Park sunt:
PublicEuroconsulting, YourJobs.ro, Cofetaria Scala, Tymbark, Ulker, Euromaidec Touring SRL, prieteniiveseliei.ro, Bella Romania IMPEX, Fan Courier, Carrefour Romania S.A., oradea.net, Editura Aquila ’93 S.R.L., Hotel Razvan Bucuresti, TCE Holding, Revista Andrei, Stevenson, Atlassib, Ebal Com, EJOT Romania, Agentia de anunturi si qbebe.ro.

 

DESPRE ASOCIATIA PITICOT

Pe scurt, pana in prezent din anul 2008 am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 300 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare si cu bani peste 20 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Evenimente.

In 2010 am realizat donatii in valoare totala de 24.296 lei, iar in 2011 pana in prezent am donat 36.100 lei catre copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. Recent in 14.04.2011 am obtinut de la Ministerul Sanatatii suma de 18.360 euro pentru Denisa, fetita este din Oradea, nu vede, nu aude si are gaura in inima. Suma a fost transferata in contul clinici, iar fetita a fost operata de doua ori pana in prezent la clinica din Bergamo.

Lasă un răspuns