Asociatia PITICOT se implica activ in protejarea copiilor de pericolele Internetului

Asociatia PITICOT se implica activ in protejarea copiilor de pericolele Internetului

In cadrul Campaniei „1 LEU pentru copilul de langa tine”, demarata de catre Asociatia PITICOT in Scolile Generale si Liceele din Romania, am oferit gratuit pana in prezent 381 de programe Antivirus la mai multe institutii de invatamant.

Asociatia PITICOT se implica activ in educatia micilor informaticieni si a copiilor care doresc sa acceseze Internetul in institutiile de invatamant de stat sau privat, prin oferirea gratuita a licentelor Antivirus Dr. WEB Security Space. Licentele ii protejeaza pe copii de toate pericolele pe care Internetul le ofera de cele mai multe ori involuntar.

Astfel, copiii nu pot sa acceseze site-uri ce contin: limbaj obscen, pornografie, violenta, arme, orice forma de pariuri, terorism, informatii despre droguri etc. In plus, sunt blocate si retelele sociale, canalele de chat si e-mail-uri ce au un continut nepotrivit pentru copii.

Pana in prezent am distribuit nu mai putin de 381 de licente pentru tot atatea calculatoare din institutiile de invatamant de stat si privat, dupa cum urmeaza:
– Liceul Teologic Ortodox „Ep. Roman Ciorogariu”, Oradea
– Scoala cu clasele I – VIII, nr. 16, Oradea
– Colegiul National „Emanuil Gojdu”, Oradea
– Liceul de Arta, Oradea
– ADA Kindergarten & School, Bucuresti
– Liceul Teoretic „Aurel Lazar”, Oradea
– Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Oradea

Insa, noi nu dorim sa ne oprim aici si asteptam sa ni se alature si alte Institutii de invatamant din toata tara care nu dispun de un program Antivirus cu Parental Control pentru a putea impreuna sa-i protejam pe copiii de pericolele cei pandesc la tot pasul pe Internet. Licentele Antivirus Dr. WEB Security Space sunt oferite gratuit de Asociatia PITICOT catre toate institutiile de invatamant de stat si/sau privat.

Pentru mai multe informatii, cat si pentru distribuirea gratuita licentelor va rugam sa ne contactati:

Dorel Puchianu
dorel@piticot.org
www.piticot.org
+40 (0) 728 57 28 79

Lasă un răspuns