Asociatia PITICOT – la a doua Editie a Proiectului de Catering: „Ia pranzul cu Asociatia Piticot”!

Azi, 01 octombrie 2014, 400 de angajati din jud. Bihor au luat pranzul in scop caritabil!

Asociatia Piticot a implementat proiectul de catering „Ia pranzul cu Asociatia Piticot” in parteneriat cu Hotel Transit Oradea-Catering, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog – Bihor, precum si prin sustinerea unor companii generoase: Selgros Cash&Carry, Delaco, West fruta, TreiG, ProLACTA!

Au dorit sa ia pranzul cu Asociatia Piticot, angajati ai companiilor: Comau, JMI, Auto Bara, OVM Cash&Carry, Macon, Consiliul Judetean Bihor, Nexia Consulting, Simbeton, Simterac, Public Euroconsulting,  Editura Aquila, Unicert International Group,  in jur de 400 de persoane carora le multumim pe aceasta cale!

Professional Advertising&Events ne-au sustinut in listarea materialelor de promovare si le multumim pentru implicare!

Cei doritori au putut alege sa se implice in proiect in doua variante:
– fiecare angajat a donat suma de 10 lei si au ales unul din cele doua meniuri sau,
– compania a ales sa-si motiveze angajatii, intocmind un Contract de Sponsorizare, cu aceeasi suma de 10 lei/meniul ales de fiecare angajat.

Fiind sensibilizati de scopul Asociatiei Piticot, acela de a ajuta copiii aflati in dificultate, unii dintre angajatii firmelor mentionate anterior au facut donatii catre Asociatia Piticot, fara a beneficia de un meniu.

Banii rezultati in urma acestui proiect vor fi donati catre copiii beneficiari ai Asociatiei Piticot in functie de nevoile specifice.

Multumim frumos angajatilor Hotel Transit – Oradea pentru implicarea neconditionata in acest minunat proiect si dorim sa le mentionam numele pe aceasta cale:
Nan Dorina – – administrator Hotel Transit si echipa, formata din:
1. Sule Gheorghe
2. Sule Ecaterina
3. Popa Mircea
4. Tiburca Violeta
5. Tirtea Florin
6. Merce Alexandra
7. Simion Adrian
8. Gherdan Lucian
9. Scarlat Sabina
10. Nicoara Angela

Feedback-urile pozitive primite, incurajaza Asociatia Piticot in a continua pe viitor acest extraordinar proiect, aflat astazi la a doua manifestare, prima avand loc in iulie 2014!
Multumim frumos fiecarui participant la actiunea noastra si pe viitor asteptam si alte companii sa ni se alature in aceasta incercare de a face diferenta prin sprijinirea aproapelui!

Lasă un răspuns