Ajutati o familie sa-si construiasca viitorul!

Membrii familiei Lall locuiesc la marginea comunei bihorene Auseu, langa o padure frumoasa, iar cand sunt nevoiti sa-si cumpere de-ale gurii, trebuie sa parcurga 8 km pe jos. Sotii Lall si cei trei copii traiesc sub acoperisul unei case vechi, in conditii foarte precare. Casa trebuie renovata si imbunatatita, fiindca nu are podele sau toaleta.

Cu toate acestea, nimic nu ii impedica pe sotii Lall sa adore locul numit “acasa”. Ambitiosi, si-au propus sa transforme darapanatura in care locuiesc intr-o casa decenta, in care sa-si poata creste in siguranta copiii. Din pacate, numai dorinta si ambitia nu le-a fost de ajuns. Au ramas repede fara banii necesari, motiv pentru care au apelat la noi, cu speranta ca ii vom sprijini in renovarea casei, constructia unei bai, montarea podelelor si instalarea unui cazan cu lemne, pentru ca pe timpul iernii sa aiba o caldura decenta in casa. Asociatia PITICOT solicita in acest sens sprijin financiar sau materiale de constructii, firmelor responsabile social din judetul Bihor. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0728.572.879.

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul familiei Lall!

Lasă un răspuns