TNUVA impreuna cu Asociatia PITICOT au donat iaurturi pentru 68 de copii din Bucuresti!

Pe 16 februarie 2011, TRD TNUVA ROMANIA DAIRIES SRL a donat Asociatiei PITICOT 617 cupe de iaurt. Produsele au fost distribuite la cei 28 de copii institutionalizati din Complexul Social de Servicii „Sf. Iosiv” din Bucuresti, si la 40 de copii din Centrul de Plasament „Sf. Maria” din Bucuresti.
Pe aceasta cale dorim sa multumim din suflet companiei Tnuva Romania pentru ca se implica activ in ajutorarea copiilor aflati in dificultate, si pentru ca a raspuns pozitiv la apelul Asociatiei PITICOT.

Pana in prezent Asociatia PITICOT a ajutat si sprijinit peste 300 de copii alfati in dificultate din Bucuresti, Oradea, Campia Turzii, Sighisoara, Brasov, judetul Cras-Severin, Buzau si Vaslui.
Orice ajutor conteaza, nu fii indiferent si alatura-te Asociatiei PITICOT, sa-i ajutam pe toti copiii grav bolnavi cat si cei saraci din toata tara! Persoanele fizice pot completa Formularul 230 (formular ce se poate descarca de pe site-ul www.piticot.org) directionand astfel 2% din impozitul pe salar in favoarea Asociatiei PITICOT, iar persoanele juridice pot dona Asociatiei PITICOT pana la 20% din impozitul pe profit datorat statului. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Despre TRD – Tnuva Romania Dairies SRL
Tnuva este o companie producatoare de lactate care isi propune sa ofere fiecarei familii din Romania produse lactate de calitate pentru o viata mai buna. Tnuva Romania indeplineste 100% standardele europene de calitate pentru fiecare produs din portofoliu
Produsele Tnuva sunt fabricate dupa retete locale si sunt adaptate stilului de viata al consumatorilor din Romania. Acestea sunt produse in fabrica de la Popesti Leordeni, construita in conformitate cu exigentele standardelor impuse de Uniunea Europeana.

Lasă un răspuns