Sprijiniti Centrul Respiro – PITICOT prin completarea formularului 200/230

Asociatia „PITICOT” a luat nastere din initiativa unui grup de oameni cu suflet mare.
Prin activitatile noastre ne propunem sa ajutam copiii cu probleme medicale grave, fara sprijin material, financiar sau moral!

Noi, membrii Asociatiei „PITICOT” avem un vis.
Sa dezvoltam un centru de tip RESPIRO pentru copiii cu dizabilitati. Acest centru este o alternativa viabila pentru asistentii maternali pe care ii ajuta sa obtina un moment de ragaz necesar refacerii fizice si psihice.

Centrul RESPIRO usureaza, temporar misiunea familiei, venind in sprijinul copilului cu dizabilitati in mod direct si indirect in ajutorul asistentului maternal.

La nivelul Regiunii de Nord-Vest a Romaniei sunt inregistrate la finalul lunii martie 2014 (conform Buletinului Statistic publicat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale) un numar de 101.090 persoane cu dizabilitati, din care peste 10.000 sunt copii cu dizabilitati.

Aceste persoane sunt dependente de sprijin, intampina dificultati in accesarea serviciilor medicale si sociale si au probleme in a beneficia de ajutorul specific de care au nevoie. Serviciile de tip RESPIRO pentru copiii si adultii cu dizabilitati sunt absente la nivelul Regiunii Nord-vest, in intreaga tara, fiind prezente doar 3 astfel de servicii, ceea ce impovareaza viata familiilor acestora.

Sprijiniti contructia centrului Respiro prin completarea formularului 230 sau 200 pentru persoane fizice si PFA-uri, pe care le puteti descarca de pe site-ul Asociatiei “Piticot” www.piticot.org, si le puteti depune direct la administratia financiara de care apartineti cu domiciliul dvs. sau trimis, recomandat, prin posta pana la data de 15 mai 2015.

O alta modalitate mai simpla este sa trimiteti prin e-mail formularul scanat la adresa dorel@piticot.org sau fax la nr. 0359-411.229.

Va multumim anticipat pentru sprijinul pe care-l acordati copiilor care au nevoie de noi!

Echipa Asociatiei PITICOT, o mana de oameni cu suflet!
e-mail: dorel@piticot.org
web: www.piticot.org
facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Lasă un răspuns