Spectacol si cadouri surpriza, pentru copiii de la tara

Peste 150 de copii din mediul rural au avut parte de un spectacol inedit, cu animatori adusi special pentru ei, de catre Asociatia Piticot si Fundatia Life 2008.

Asociatia Piticot si-a reunit fortele cu Fundatia Life 2008, pentru a da o mâna de ajutor copiilor cu rezultate deosebite la învatatura si celor care nu au posibilitati finanaciare, de la Scoala Generala din Cheresig. Timp de doua ore, aproximativ 160 de copii au beneficiat de un progam distractiv, oferit de catre animatori invitati special de catre cele doua ONG-uri.

Miercuri 4 aprilie, 160 de copii au participat la un spectacol realizat de animatori si au fost seriviti cu mai multe gustari preparate de catre sponsorii celor doua asociatii. „Bucuria copiilor a atins punctul culminant cand animatorii au intrat in scena cu jocurile special concepute pentru astfel de evenimente. Bucuria lor nu se poate exprima in cuvinte, mai ales ca astfel de evenimente nu au loc des in oras, iar in afara lui cu atat mai putin! Ne bucuram ca, impreuna cu Fundatia Life 2008, le-am adus zambetul pe buze copiilor din Cheresig”, a spus Dorel Puchianu, director coordonator evenimente, în cadrul Asociatiei Piticot.

Fundatia Life si Asociatia Piticot îi multumesc pentru sprijin directorului de la Scoala Generala din Cheresig, domnului Ursu Craciun, dar si sponsorilor care au înteles importanta motivarii elevilor, raspunzând pozitiv la solicitarile noastre: Tymbark ROMANIA, ULKER, Cofetaria SCALA Oradea, Dorbob SRL, ASTOP Broker de Asigurare, SC RER ECOLOGIC SERVICE ORADEA SA, prieteniiveseliei.ro, Curierul Dragon Star, Hotel Razvan Bucuresti, yourmarket.ro, Public Euroconsulting SRL, oradea.net, Emantes Consulting SRL, SC Visual Art Media SRL, Revista Noroceii, www.miki-mini.ro, Poolcontrol – Oradea, Bella Romania IMPEX, Carrefour Romania S.A., Atlassib, Ebal Com, EJOT Romania, agentiadeanunturi.ro, qbebe.ro, AVITA Romania, si steven.ro (design web, hosting).

Despre Asociatia PITICOT
Din anul 2008 pana in prezent, am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 700 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare si cu bani peste 24 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Evenimente. In 2011 am realizat donatii in bani de 36.100 lei, iar in 2012 pana in prezent am donat 48.850 lei catre copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. In 14.04.2011 am obtinut de la Ministerul Sanatatii suma de 18.360 euro pentru Denisa, fetita este din Oradea, nu vede, nu aude si are gaura in inima. Suma a fost transferata in contul clinici, iar fetita a fost operata de doua ori pana in prezent la clinica din Bergamo.

Despre Fundatia LIFE 2008
Fundatia LIFE 2008 s-a infiintat in luna iulie 2008, si are ca obiective fundamentale infiintarea de unitati de ocrotire si asitenta sociala cu sau fara cazare pentru copiii abandonati, cu diferite dizabilitati, pentru bolnavi cronici si pentru varstnici. Fundatia LIFE 2008 isi propune acordarea unor ajutorare diferitelor categorii sociale, sprijinirea tinerilor si colaborarea cu autoritatile locale si dezvoltarea de proiecte impreuna cu acestea pentru promovarea si dezvoltarea intelectuala a tinerilor. Fundatia LIFE 2008 isi are sediul in str. Duiliu Zamfirescu nr. 4, Oradea.

Lasă un răspuns