Sebastian, prin noi se va naste din nou

Astazi poti darui zambetul unui copil, poti reda speranta unei mame, maine s-ar putea sa primesti multumiri, daca nu din partea Asociatiei PITICOT cu siguranta din partea lui Dumnezeu. Fii OM inainte de toate!
Noul prieten al lui PITICOT este Sebastian, un copilas de 13 ani care incearca cu toata puterea sa traiasca ca orice copil de varsta lui. La o varsta atat de frageda Sebastian nu se poate bucura de copilarie, el are alte griji, alte preocupari mult prea grele pentru un copil…

In urma cu 13 ani, la nastere Sebastian a fost ajutat sa vina pe lume cu ajutorul forcepsului deoarece copilul prezenta semne de suferinta aceasta interventie era unica sansa sa ramana in viata. In loc sa il protejeze, acest instrument i-a zdrobit o parte din creier si nesemnalarea erorii medicale la timp de catre medici a dus la aceste probleme deosebit de grave. Pana la 8 luni Sebastian s-a dezvoltat normal, insa de la aceasta varsta a inceput calvarul atat pentru baiat cat si pentru mama acestuia, Carmen Vladica, unica lui sansa de supravietuire. Au urmat o serie de drumuri in China, transplant de celule STEM, operatii la picioare si multe alte interventii recuperatorii vreme de 12 ani. Dupa toti acesti ani, mama baiatului inca mai are putere sa zambeasca si sa spere ca Sebastian va fi normal intr-o buna zi.


Momentan Sebastian nu poate sa umble, mainile si picioarele sufera de un nivel ridicat al spasticitatii, iar reactiile sale sunt foarte intarziate si anormale. Tot din cauza procedurii aplicate la nastere Sebastian nu poate exprima in cuvinte ceea ce simte, singurele lui reactii fiind exprimate prin scancete si plansete precum ale unui bebelus nou nascut.
In urma transplantului de celule STEM, se pot vedea imbunatatiri ale starii lui Sebastian, dar cu toate acestea este nevoie in continuare de rabdare, dragoste si multi bani din partea mamei acestuia. Ar trebui sa ne gandim cu totii ca poate la un moment dat vom avea sansa sa ne nastem din nou…Sebastian are acum aceasta sansa gratie transplantului de celule STEM.
Noi putem imbunatati rezultatele prin achizitionarea aparatului MOTOmed VIVA2, in valoare de 5000 Euro. Ajutorul fiecaruia dintre noi poate face minuni in viata lui Sebastian, poate reda zambetul si fericirea unei mame prinsa in ghearele durerii de mai bine de 10 ani. Suntem oameni si impreuna putem ridica greutati de pe umerii mult prea apasati ai semenilor nostri…Sebastian are o noua sansa prin noi! Haideti sa nu fim pasivi, un copil are nevoie de noi. Spuneti DA lui Sebastian! Acordati-i o sansa.

Sponsori Principali:

YourMarket – Specialistul tau in e-commerce
   http://www.yourmarket.ro

YourJobs – Specialistul tau in cariera
   http://www.yourjobs.ro

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr.
RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro,
deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Sebastian VLADICA! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:

Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org 

Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*  
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Descarcare Contract de sponzorizare

 

Lasă un răspuns