Sara Matilda Stefan se lupta de doi ani cu cancerul! Da-i o mâna de ajutor! Ajut-o sa ajunga în Germania!

La numai doi anisori, trupul Sarei poarta urmele luptelor purtate, zi dupa zi, cu necrutatorul cancer. Micuta avea numai patru zile când a fost internata pentru prima data într-un spital, iar de atunci a suportat cuminte zeci de întepaturi pentru analize, biopsia, chimioterapia si internarile la patru spitale diferite (Budimex, Matei Bals, Victor Babes si Institutul Oncologic Fundeni). Viata micutei Sara a fost marcata de diagnostice dupa diagnostice, de la infectie maternala, la sindrom de activare macrofagica si histiocitoza x. In ciuda tuturor suferintelor, Sara mai are puterea sa zambeasca si sa spere ca viata ii va face o surpriza. Acum, Sara chiar are o sansa, insa pentru asta, are nevoie de ajutorul vostru! Un tratament la o clinica din Germania o poate salva!

Singura speranta

Luna decembrie si al doilea Craciun din viata ei au surprins-o la Institutul Oncologic Fundeni unde, împreuna cu mamica ei, i-a scris o scrisoare lui Mos Craciun. Fiind o familie mai mult decât modesta, având în vedere faptul ca nici mama, nici tatal, nu au loc de munca, scrisoarea Sarei catre mos a cuprins numai cateva lucrusoare, considerate de nelipsit pentru orice familie moderna (pampersi, sampon si sapun de baie pentru copii, servetele umede, maieuri si sosetele). Bucuria Sarbatorilor a trecut insa repede, fiindca realitatea necrutatoarei boli care o macina pe Sara a lovit din nou. Starea copilei s-a inrautatit, tratamentul chimioterapeutic foarte agresiv facand ca sanatatea fetitei sa se deterioreze. La inceputul lui ianuarie, Sara a fost trimisa de la Institutul Oncologic Fundeni, la spitalul Marie Curie, pentru a i se chiureta leziunile craniene aparute. Medicii au decis insa ca riscul acestei terapii este prea mare si au trecut-o pe Sara pe o noua cura de citostatice, ultima care se mai poate face in Romania. In disperare, parintii Sarei au contactat o clinica din Germania, care accepta fetita, ceea ce inseamna sanse mari de vindecare. Singura problema este ca tratamentul si transportul in Germania costa 38.000 de euro, bani care parintii fetitei nu ii au si nici nu ii pot procura singuri.

Orice gest conteaza

Chiar daca ochisorii ei sunt tristi de atata suferinta indurata, Sara continua sa zambeasca tuturor si sa spere ca, intr-o zi, se va bucura de copilarie. Haideti sa-i oferim Sarei cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi si s-o ajutam sa stranga banii pentru tratament! Orice gest conteaza! Pentru mai multe informatii ne puteti contacta prin e-mail, la adresa: dorel@piticot.org. Persoanele care vor sa sprijine financiar Sara Matilda Stefan o pot face folosind contul: RO82BTRL00501205i98626XX in Ron al Asociatiei Piticot, cu specificatia, pentru cazul Sara.

DESPRE ASOCIATIA PITICOT

Din anul 2008 pana in prezent, am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 500 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare si cu bani peste 24 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Evenimente.

In 2011 am realizat donatii in bani de 36.100 lei, iar in 2012 pana in prezent am donat 23.720 lei catre copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. In 14.04.2011 am obtinut de la Ministerul Sanatatii suma de 18.360 euro pentru Denisa, fetita este din Oradea, nu vede, nu aude si are gaura in inima. Suma a fost transferata in contul clinici, iar fetita a fost operata de doua ori pana in prezent la clinica din Bergamo.

Lasă un răspuns