S-au implicat, au jucat si-au castigat

Joi 03 martie 2016 a avut loc prima editie a Cupei “Respiro “ la Bowling pentru Doamne si Domnisoare – Team Building si Responsabilitate Sociala alaturi de ASOCIATIA PITICOT.
Acest eveniment s-a desfasurat in incinta Oradea Shopping City.
3 companii au acceptat invitatia Asociatiei Piticot de a participa la acesta intrecere.
CELESTICA cu cinci echipe participante.
AUTOBARA cu o echipa participanta.
UAMT cu o echipa participanta.

Trofeul Cupa “Respiro” a fost castigat de echipa cu nr. 3 a Companiei Celestica, locul 2 fiind ocupat de echipa nr. 2, tot a Companiei Celestica, iar pe locul 3 s-a clasat echipa cu nr. 5 din partea Companiei Celestica, urmate fiind de echipele AUTOBARA, UAMT si echipele cu nr. 1 si nr. 4 ale Companiei Celestica.

Cele 3 cupe au fost oferite de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judetului Bihor, prin prezenta domnului Bogdan Axinte, inspector in prevenirea si combaterea criminalitatii.

Doamnele si domnisoarele prezente la aceasta intrecere au fost raplatite cu dulciuri si flori, iar cea mai norocoasa dintre ele a castigat un rasfat la SPA – Hotel NEVIS! (Atesan DIANA, din cadrul Companiei CELESTICA).

Suma stransa in urma evenimentului, reprezinta sponsorizarile facute de catre companiile participante si donatiile venite din partea participantilor la fata locului.
Banii sunt alocati Centrului Respiro ‘Piticot”, care va gazdui pe o perioada temporara copii cu dizabilitati grave.

Asociatia Piticot aduce multumiri sponsorilor: Hotel Nevis, Cofetaria Arista, Camelia Flowers, Net Oradea, Viva Pharm, Viva Med, Smartware, Dragon Star Curier, Public Euroconsulting, dar si partenerilor: Oradea Shopping City si Centrul de prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor.

Asociatia PITICOT multumeste domnului doctor Robert Bot, pentru asigurarea asistentei medicale.
Echipele prezente si-au exprimat dorinta de a participa si la urmatoarele editii ale acestei cupe, lucru imbucurator pentru Asociatia Piticot deoarece companiile implicate in eveniment au inteles necesitatea existentei Centrului Respiro “Piticot”.

Lasă un răspuns