Asociatia PITICOT – Asocitia “Institutul Roman Pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate”, ce poarta numele „PITICOT” este o Asociatie Non-Profit, care isi propune sa acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si oricarui copil aflat in dificultate, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale si spirituale. 

Activam la nivel de piata inca din anul 2008 pe tot teritoriul Romaniei. Am avut colaborari si in strainatate in vederea rezolvarii de cazuri medicale in parteneriate cu spitale/clinici din Italia! Avem parteneriate cu spitale din tara si strainatate in vederea tratarii problemelor medicale ale copiilor inscrisi in Asociatie. De asemenea avem parteneriate cu firme de transport, companii ce activeaza in domeniul alimentar, inspectorate scolare, etc.

De asemenea ne mandrim si cu o serie de parteneriate cu site-uri/publicatii sonore: Diva, Ejobs, BestJobs, Adevarul, Jurnalul National, TVR1, etc.

Vizibilitatea Asociatiei PITICOT in cadrul comunitatii este asigurata prin mijloace proprii si prin parteneriate mutual avatajoase!

Site: http://www.piticot.org/

Facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Am avut o serie de aparitii in presa cu ocazia proiectelor desfasurate!

 

Primaria comunei MADARAS – Comuna Madaras (3.021 locuitori, conform recensamantului din 1 iulie 2002) este situata in sud-vestul judetului Bihor, in Campia de Vest, la o altitudine de 110 m si se intinde pe o suprafata de 9.278,41 ha din care 564,79 ha sunt terenuri incluse in zona intravilana construita.

Site: http://www.primaria-madaras.ro/

Parteneriatul Privat-Public dintre Asociatia PITICOT si Primaria Madaras recunoaste ca ambele sectoare – cel public si cel privat, au anumite avantaje unul fata de altul in performarea unor sarcini specifice) cu scopul une mai bune acoperiri a nevoilor de servicii sociale ale comunitatii (Asociatia PITICOT – Primaria comunei Madaras, jud. BIHOR).

Primaria comunei Madaras a oferit o cladire Asociatiei PITICOT pentru reabilitare si transformarea acesteia in Centru RESPIRO!