Ambasadorul acestei cauze nobile POTI FI CHIAR TU … dedica TIMP acestui proiect extraordinar ca sa fii PROTAGONISTUL unei POVESTI DE SUCCES!

Mesajul echipei noastre pentru fiecare dintre voi:
Ganduri bune pentru tine,

Asternem aceste randuri pe hartie din iubirea fata de tine si semenii nostri … citesti aceste randuri pentru ca mai exista si oameni carora le pasa de cei din jurul lor … iti vibreaza privirea cand vezi NEVOIA altora … lasi de la tine sa poti DARUI … macar ZAMBETE si SCLIPIRI in ochi, chiar si de EMOTII daca nu de REALIZARI

Pentru noi este important sa stim atat despre tine. Restul sunt detalii care in acest moment desavarsesc IUBIREA, COMPASIUNEA, ONESTITATEA – valorile tale ca OM!

Stii prea bine ca exemplul personal este cel care conteaza cu adevarat pentru dezvoltarea unor caractere sanatoase … te-ai intrebat vreodata ce exemplu esti pentru copilul tau, pentru vecinul tau, pentru seful tau … nu ca neaparat tu esti dator sa schimbi lumea, dar cel putin poti schimba CEVA!

Acum, in jud. BIHOR, loc. MADARAS se intampla un lucru nemaipomenit …

Constructia si amenajarea unui Centru RESPIRO pentru copiii cu dizabilitati – poate ai citit in presa … daca nu, iti spunem acum ca suntem ambasadorii acestei cauze si ne implicam trup si suflet in realizarea unui proiect pe cat de minunat pe atat de necesar, a carui baze au fost puse de o mana de oameni cu suflet mare!

VREM SA STII ca acest PROIECT este si despre tine (si tu ai putea deveni beneficiar al acestui centru … nu stim ce ne ofera ziua de maine).

A venit momentul SA FII PREZENT, SA FACI CEVA, SA DARUIESTI … copiii cu dizabilitati nu si-au ales soarta singuri, le-a fost daruita de bunul Dumnezeu tocmai pentru a opri timpul in loc pentru OAMENI grabiti ca noi si ca voi!

IMPLICA-TE! DONEAZA! AJUTA!
FII SI TU PREZENT la transformarea acestui PROIECT in REALITATE!
Poti DONA on-line, pe site-ul Asociatiei PITICOT: www.piticot.org
Poti DONA in cont bancar:
                                                RO82BTRL00501205I98626XX – cont in LEI
                                                RO57BTRL00504205I98626XX – cont in EURO

Poti DONA de asemenea, prin completarea Formularului 230, Formularul 200 sau prin Contract de sponsorizare!

Ne poti contacta zilnic de luni pana vineri de la ora 8-16 la adresa de e-mail: donatii@piticot.org si numarul de telefon: +40 772.011.238, site: www.piticot.org/respiro!

Pe unde am umblat am vazut pe langa FRUMUSETE, FERICIRE si multa DURERE, SUFERINTA, SARACIE, NEPUTINTA si RESEMNARE, poate chiar prea multa … suntem hotarati sa nu lasam sa se mai intample asa ceva.

Aceste fiinte, copiii cu dizabilitati sunt ai nostri, ei nu au nici o vina, IMPREUNA ii putem AJUTA!

Ne intrebam daca mai conteaza in acest momente cine suntem? Sau ceea ce facem?!!!

Faptele ne definesc in toata complexitatea, ca oameni.

Te-ai intrebat in ultimul timp CINE ESTI?!!!

Am hotarat SA FACEM CEVA. Nu ne lasa singuri!

TE PROVOCAM SA FII plin de COMPASIUNE si GENEROZITATE.

De la DORINTA la FAPTA este doar un pas … acest pas poate fi facut IMPREUNA!!!

 

… din suflet pentru tine, OMULE!

Cu drag si consideratie,

Echipa Asociatiei PITICOT”