O multime de copii au gustat din Miracolul Craciunului!

„Miracolul Craciunului” a avut loc si pentru copiii bolnavi sau saraci

Asociatia Piticot, sprijinita de catre elevii si profesorii de la Liceul „Don Orione”, Liceul Teoretic „Aurel Lazar” si de la Scoala Gimnaziala nr. 16, l-au adus la Era Shopping Park pe Mos Craciun in carne si oase, cu ocazia spectacolului „Miracolul Craciunului” – un eveniment caritabil cu si pentru copii.

cadouri

Vineri, 21 Decembrie 2012, la orele 18.00, Mos Craciun, cu barba dalba si cu desaga incarcata cu daruri pentru cei mici, a aterizat direct de la Polul Nord – la Era Shopping Park. Elevii si profesorii de la scolile partenere l-au asteptat aici, cu cele mai frumoase colinde si cu cele mai originale felicitari de Craciun, realizate de manutele dibace ale micilor artisti coordonati de catre doamna profesoara Anamaria Grad, de la Liceul Don Orione. Elevii de la cele trei institutii de invatamant s-au implicat atat in colectarea cadourilor, cat si in impachetarea acestora, daruind o parte din sufletul lor celor mai putin norocosi: copiilor bolnavi, celor fara familie, copiilor saraci … copiilor fara sarbatori …

Impreuna am incalzit inimi!

Cu ajutorul voluntarilor din cadrul Asociatiei Piticot, cat si cu sprijinul multor oameni cu suflet mare, din Oradea si din tara, am reusit sa aducem zambete pe fetisoarele unor copii chinuiti de boala, de lipsuri … Inca o data am demonstrat ca impreuna suntem mai puternici si oricat am incerca fiecare in parte sa infrumusetam sarbatoarea Craciunului parca nu reusim la fel de bine precum o facem cu totii laolalta!

Chiar daca ne-am intalnit pentru prima oara, cu ocazia acestui eveniment cu siguranta ne vom aminti cu placere de privirile senine ale unor copii fericiti, fie si chiar pentru cateva clipe … pentru ei, clipa poate insemna o eternitate!

Copilasii din cadrul Asociatiei Piticot doresc sa spuna “Multumesc pentru fapta ta”, pentru bunatatea, dragostea si omenia lasata la vedere prin simplitatea gestului facut … e atat de natural sa fim oameni, ar trebui sa incercam mai des!

Si tu ai fost candva doar un copil

Sa stii ca O fapta buna costa putin, cand e facuta din suflet …

Sponsori

Companiile care ne-au ajutat sa-l aducem pe Mos Craciun la ERA Shopping Park sunt:

Dragon Star Curier, Public Euroconsulting, www.yourmarket.ro, Euromaidec Touring,
Whiteland Import Export SRL, Tymbark Maspex Romania, Bella Romania IMPEX, Cofetaria Scala Oradea,  Editura Aquila’93, Era Shopping Park.

Parteneri media

sfatulmamicilor.ro, qbebe.ro, oradea.net, oradeahub.com, oradea-online.ro, Radio Transilvania, Bihorstiri.ro, Ovidan.ro, Oradeapress.ro, 24FUN.

DESPRE ASOCIATIA PITICOT

Din anul 2008 pana in prezent, am reusit cu sprijinul sponsorilor sa ajutam peste 700 de copii nevoiasi cu bunuri alimentare/nealimentare. Peste 24 de copii grav bolnavi au fost sprijiniti financiar si moral pentru a-si redobandi sanatatea. Toate evenimentele caritabile si umanitare pe care le-am organizat pana in prezent le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Evenimente.

In 2011 am realizat donatii in bani de 36.100 lei, iar in 2012 pana in prezent am donat 78.365 lei catre copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia noastra. In aprilie 2011 am obtinut de la Ministerul Sanatatii suma de 18.360 euro pentru Denisa, fetita este din Oradea, nu vede, nu aude si are gaura in inima. Denisa a fost operata de doua ori pana in prezent.

Lasă un răspuns