O fetita grav bolnava are nevoie urgenta de ajutor!

Denisa Mundrucz are doar 7 ani, insa viata sa a insemnat numai suferinta, inca de la nasterea prematura, la 8 luni. La varsta la care alti copii merg la scoala, Denisa cantareste numai 13,5 kg, sufera de deficienta mintala si are grave probleme la inima. Printre diagnosticele primite se numara: convulsie febrila, parapareza spastica, frecvente crize de apnee si cianoza, hipotrofie – staturo ponderala severa (greutatea sa actuala este de 13,5kg), anemie carentiala severa, rahitism, retard neuro-psihomotor.


Denisa este mezina familiei Mundrucz, iar doi dintre cei trei frati ai sai sunt de asemenea cu handicap. Mama lor i-a crescut singura, luptandu-se permanent pentru mai binele copiilor sai. Din pacate, de cele mai multe ori a pierdut aceste lupte, astfel incat acum are nevoie mai mult decat oricand de ajutorul nostru, al tuturor. Denisa a ramas fara medicamentele de care ii depinde buna functionare a inimii si a intregului organism, iar mama sa nu are de unde sa faca rost de banii necesari pentru a le cumpara. Disperata, a apelat la ajutorul Asociatiei Piticot, in speranta ca vom reusi sa-i salvam fiica. Pentru a supravietui, Denisa are nevoie de medicamente in valoare de 1.500 de lei, in fiecare luna. Haideti sa o ajutam pe Denisa! Fiecare donatie conteaza, oricat de mica!

Persoanele care vor sa ajute o pot face fie online, pe site-ul Asociatiei Piticot (http://www.piticot.org/cazuri_umanitare.php?inc=donatie ), fie contactandu-ne prin e-mail la adresele: dorel@piticot.org si lavinia@piticot.org sau telefonic, la numerele: 0728. 572. 879 (Dorel Puchianu) si 0728.270.876 (Lavinia Catrinar).

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Dorel Puchianu
Director Coordonator Evenimente Asociatia Piticot
Tel: 0728.572.879.

Donatiile se pot face in lei in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx– Cont in Euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul Denisa Mundrucz! Cei interesati pot contacta Asociatia la urmatoarele date de contact:
Lavinia Catrinar: 0728-270-876 lavinia@piticot.org
Firmele care doresc sa ajute acest copil, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
la tel: 0728-957-877 sau e-mail: juridic@piticot.org.
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.

Lasă un răspuns