Multumim Profil Comert Expert Business

Asociatia Piticot multumeste cu respect SC Profil Comert Expert Business SRL sub a carui egida se afla Hotel Razvan si Hotel Elizeu, pentru responsabilitatea sociala de care a dat dovada si permanentul sprijin pe care l-a acordat beneficiarilor nostri. Este si situatia lui Mattias Golimbiovschi, un baiat de numai 7 ani, din judetul Suceava, greu incercat de viata pana la aceasta varsta.

Mattias, diagnosticat cu rinichi unic chirurgical ureterohidronefroza, se afla in momentul de fata internat in spital la Bucuresti, unde trebuie sa sufere 6 sedinte de “bombardare” a pietrei gasite in singurul rinichi. Mattias a trecut astazi, 16.07.2013 prin prima sedinta cu laser.

Traind dintr-un venit de 500 ron pe luna, compus din alocatii si indemnizatia de handicap, domnului Golimbiovschi i-ar fi fost imposibil sa fie alaturi de baiatul sau in aceasta lupta grea, petrecuta mai mult prin spital, fara ajutorul hotelului Elizeu, care si de aceasta data il gazduieste pe acesta, pe toata durata internarii lui Mattias 12.07.2013-28.07.2013

Asociatia Piticot si familia Golimbiovschi multumesc asadar cu deosebita consideratie SC Profil Comert Expert Business SRL!

Lasă un răspuns