Mosul Piticot a fost prezent de sarbatori in Campia Turzii, Sighisoara si nu numai!

Mosul Piticot a fost prezent de sarbatori in Campia Turzii, Sighisoara si nu numai!

La inceputul lunii decembrie (2010), Asociatia PITICOT a primit mai multe solicitari – sa sprijine copii care provin din familii cu posibilitati financiare reduse. Am dori sa va prezentam toate solicitarile pe care le-am primit si pe care le-am onorat cu placere, insa ar fi prea mult de povestit, de aceea „Mosul PITICOT” a selectat doua povesti sufletiste.

Doamna Mirela R. din Sighisoara ne-a scris:
Va scriu cu speranta ca ne veti ajuta pentru serbarea de Craciun. In cadrul Gimnaziului de stat Zaharia Boiu din Sighisoara, jud. Mures elevii clasei a III – a B fac pregatiri pentru aceasta zi minunata, care le apartine tuturor copiilor.
De aceea noi parintii, o parte, impreuna cu d-na invatatoare incercam sa-i sprijinim in aceasta actiune, insa nu este suficient, am incercat sa nu cerem bani de la ceilalti parinti care au dificultati economice, (deoarece acestia se afla in somaj tehnic sau somaj) desi ar dori sa sustina copiii.
Ceea ce dorim este sa le facem aceasta zi minunata, cat mai placuta si frumoasa.
Dorim ca aceasta zi minunata, sa fie o amintire vie in inimioarele lor acum, cand inca mai pot spune >>sunt copil si merit sa am o astfel de zi<< pentru ca si noi, parintii sa retraim alaturi de ei aceasta zi minunata de copil.
Elevii clasei a III -a B ai Gimnaziului de Stat Zaharia Boiu din Sighisoara: ARIANA  ROTAR – 9 ani, ANIA SONERIU – 9 ani, ANTONIO COLDEA – 10 ani, ANTONIA PAVEL – 10 ani, ANDREEA  ROSTAS – 10 ani, ALEXANDRU COJOCARU – 10 ani,
DARIA REGNEALA – 9 ani, ELIDA STOICA – 10 ani, HORIA  DIACONU – 10 ani,
LARISA IONUS – 11 ani, MONICA MARTON   – 10 ani, PAUL   BODEA       – 9 ani,
RAZVAN    DANCIU – 10 ani, RAUL BIRO – 9 ani, MOLDOVAN ROXANA – 10 ani.
Acest cadou din partea dvs. va fi un nou prilej de uimire si bucurie a celor mici, dar si pentru noi ca parinti.
In numele colectivului de parintii va multumim pentru sprijinul acordat, si nu in ultimul rand vom transmite si generatiilor urmatoare numele vostru pentru a nu fi uitat.
Va uram viata cat mai lunga!”

Cu sinceritate si multumire a dvs.,
Mirela R.

Domnul Alexandru din Campia Turzii ne-a scris:

Sunt L. Alexandru cadru didactic la Scola Generala din Campia Turzii judetul Cluj-Napoca cel care lupta pentru integrarea copiilor rromi, ce provin din familii defavorizate social.
Datorita acestui program in care sunt implicat, acesti 14 copii au benefiacat de la dumneavoastra de pachete pe care le-au primit la serbarea organizata de mine impreuna cu colegul meu R. Rares. Pot spune ca serbarea la care au participat copii din cadrul programului a fost o activitate de care s-au bucurat foarte mult mai ales atunci cand a venit mosul.
In cadrul programului, sunt copii foarte buni, buni si mai putin buni, dar fiecare dintre ei are ceva bun in el.
Numele programului este ,,Toti la gradinita toti in clasa I’’.
Programul consta in scrierea temelor unde copii sunt supravegheati de catre mine .
Va atasez imagin din cadrul programului si cu serbarea de Craciun.”

Mulţumim Sponsorilor şi Partenerilor noştri: www.yourmarket.ro, Public Euroconsulting SRL, www.steven.ro  (design web, hosting), RAMADA – Oradea, TNT Romania, DURAN’S – solutions for your image, Cofetăria Scala (Decebal 48), Compania de paste făinoase Zebra Prodcom SRL – Oradea, SOLUTIA Industry SRL – Oradea, Revista Noroceii, www.miki-mini.ro (distribuitor de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru părinţi şi copii cu vârste cuprinse între 0-10 ani), Strop Producţie SRL, Olida EXIM SRL – Oradea, Poolcontrol – Oradea www.poolcontrol.ro & Matra Int SRL.

Lasă un răspuns